fbpx

Els xefs del sopar solidari seran jugadors i jugadores dls primers equips del club

Jugadors i jugadores dels primers equips del BMG seran els xefs d'un sopar solidari que se celebrarà dimarts a les 20.30h a la Porxada

Com de bé cuinen els nostres jugadors? Ho podràs veure i tastar el proper dimarts 21 a la Porxada (20.30h) al sopar solidari organitzat pel Gremi d'Hosteleria del Vallès Oriental i el BM Granollers. El sopar té un preu de 20€ i, tant els beneficis com el que resti de menjar, es destinarà a la Creu Roja, un col·laborador molt important per als nostres esportistes.

Si fusionem cuina i handbol, hem de parlar de competició. Hi haurà tres equips, formats per parelles, que cuinaran el primer plat, el segon plat i el postres, i els plats que cuinin estaran valorats per un jurat tècnic (format per alguns dels xefs de la ciutat) i un jurat convidat (amb esportistes i personalitats rellevants de Granollers). A més, els nostres xefs hauran de comprar els ingredients que necessitin per cuinar al supermercat COMERCO amb el temps cronometrat.

 

Els plats seran elaborats per:

Primer plat: Anna Pi i Marc Gracia, tutelats pels xefs dels Restaurants La cruïlla de Lliçà d'Amunt i El parque de Santa Agnés de Malanyanes

Segon plat: Joana Capdevila i David Resina, tutelats pels xefs dels Restaurants La Rectoria de Palou i Can Parera de Parets del Valles

Postres: Hatou Jabby i Álvaro Ferrer, tutelats pels xefs dels Restaurants DO i Os Galegos de Granollers

Altres xefs de restaurants del Gremi també col·laboraran amb els diferents equips i ajudaran el dia del sopar a servir-lo.

 

Les places al sopar són limitades. Si hi vols assistir, has d'enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Aquest serà el tret de sortida de la primera Ruta Gastronòmica de la Granollers Cup, una iniciativa del club i del Gremi d'Hosteleria del Vallès Oriental. Durant els dies de competició (del 29 de juny al 3 de juliol), una vintena de restaurants del Gremi oferiran descomptes del 10% a tothom que porti l'acreditació de la Granollers Cup o que sigui soci del club, a més d'oferir un menú gratuït als menors de 5 anys. A l'entrada de cada restaurant hi haurà una bandera de la Cup i, en els propers dies, es donaran a conèixer els noms dels restaurants que hi participaran.

Quin equip guanyarà? Vine a descobrir com cuinen els nostres cracks. Preparats, #BMGXefs!

 

INVITACIÓ SOPAR

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT