fbpx

Vuit jugadores del KH-7 BM Granollers no seguiran la temporada 2016/17

L'equip vallesà patirà les baixes de vuit jugadores la propera temporada

baixes2El KH-7 BM Granollers patirà una gran transformació de cara a la propera temporada: vuit jugadores no seguiran a l'equip, i és per això que compta amb noves incorporacions.

Dues de les tres capitanes es van retirar. Joana Capdevila, jugadora de referència al club, va anunciar que deixava l'handbol quan les lesions li han impedit seguir gaudint al 40x20, tot i que ja va dir que seguiria vinculada al club. Andrea de la Torre, la portera del KH-7 BM Granollers i una jugadora molt important per l'equip, va assegurar que la seva retirada, causada per diversos factors, és temporal.

baixes3

D'altra banda, Sandra Pérez, Clara Poo i Alba Sevilla són baixa per decisió tècnica. Pérez, a banda de ser una jugadora de referència, també ha estat entrenadora de la base; Poo, que també era entrenadora, ha estat una de les màximes anotadores del KH-7 BM Granollers les dues temporades que ha jugat a la Liga Loterías; i Sevilla, extrem dret, ha estat una jugadora molt important per a Villanueva i Cuesta, especialment aquesta temporada.

baixes4

Marjo Dedieu, Priscila Donato i Charlotte Svele marxen del club per a fitxar per altres equips. L'extrem dret Dedieu, que ha tornat a jugar en l'últim tram de la temporada després de patir una greu lesió, jugarà a França; Donato, que es va incorporar a l'equip durant la segona volta del campionat, vestirà la samarreta del BM Morvedre; i Svele, lesionada la major part de l'any, torna a Noruega per acabar de recuperar-se.

Des del Club Balonmano Granollers volem agrair a totes elles la seva plena dedicació i esforç per defensar la samarreta d'aquest equip i els desitgem tota la sort del món, dins i fora de l'handbol. Gràcies per tots els moments que ens heu regalat i per haver contribuït a una de les fites més importants de la història del club: jugar a la Divisió d'Honor Femenina.

Al primer partit de la propera temporada es faran els homenatges a l'Andrea de la Torre i a les tres baixes tècniques.

 

 

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT