fbpx

Els quatre nous fitxatges del KH-7 BM Granollers

El KH-7 BM Granollers fitxa quatre joves promeses catalanes per compartir el somni de la Divisió d'Honor Femenina

Quatre noves jugadores formaran part del KH-7 BM Granollers la propera temporada, tot i que no es descarta que en puguin arribar més. Les quatre tenen una cosa en comú: són joves però amb un futur brillant. José Luis Villanueva, l'entrenador, destaca que són "quatre excel·lents projectes de jugadores molt joves que debutaran a la DHF i que ens donaran moltes bones tardes d'handbol".

 

Sara

Sara Galamba

Sara Galamba és primera línia, té 19 anys, mesura 1,69m i prové del BM La Roca. L'any passat va quedar subcampiona d'Europa amb la selecció espanyola juvenil d'handbol platja, i enguany ha participat en alguna convocatòria de l'absoluta. Galamba també va formar part d ela selecció espanyola promeses. Villanueva diu que "malgrat la seva joventut és una enorme jugadora global: té una bona percepció del joc i capacitat de llançament en totes la seva variants".

 

 

 

Nicole

Nicole Morales

Nicole Morales és la nova portera del KH-7 BM Granollers. També prové del BM La Roca, té 17 anys i mesura 1,72m. El passat mes de maig va ser escollida Millor Portera del Campionat d'Espanya Juvenil, on va quedar tercera amb l'equip vallesà. Villanueva la veu amb "grans qualitats sota pals, un magnífic posicionament i capacitat d'anticipació davant els llançaments rivals", i afegeix que "la seva progressió està sent meteòrica".

 

 

 

Claudia

Claudia Romero

Claudia Romero és primera línia polivalent, té 20 anys i mesura 1,72m. Romero va iniciar-se al món de l'handbol a Sant Boi, però les últimes temporades ha vestit la samarreta de l'Handbol San Esteve Sesrovires. Villanueva destaca que és una jugadora "polivalent que ajudarà molt a l'equip en les diverses fases del joc. Fortalesa, potència en el llançament i enormes ganes per demostrar tot el potencial que porta dins".

 

 

 

Ona

Ona Vegué

Ona Vegué és extrem esquerre, té 17 anys i mesura 1,66m. La jove de Torrelles prové de l'Handbol Sant Vicenç, equip amb qui va quedar campiona d'Espanya juvenil. Vegué és, a més, internacional amb la selecció espanyola juvenil: aquest estiu jugarà el Mundial a Eslovàquia. Villanueva remarca els "excel·lents fonaments a la seva posició d'extrem esquerre, amb una molt bona finalització i una visió excel·lent del joc que es projecten en el joc que desenvolupa".

 

 

 

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT