fbpx

El Fraikin s'estrena a la lliga amb el gran derbi català i en terreny blaugrana

 

El renovat Fraikin BM Granollers donarà el tret de sortida a la competició de lliga Asobal demà a les 20:30 i enfrontant-se al màxim rival de les darreres temporades, el FC Barcelona Lassa. Després de 6 setmanes de intensa pretemporada i amb 7 encontres amistosos a les seves esquenes, els de Viver i Rama estan més que preparats per encarar una nova lliga que enguany es preveu especialment competitiva degut al bon reforç en la plantilla de molts dels equips. RDP1

El FC Barcelona, vigent guanyador de la lliga 2015/16 i de la Supercopa Asobal el passat cap de setmana, es mostra encantat amb l'inici de la lliga a casa. Durant la roda de premsa celebrada avui al Blaugrana, Xavi Pascual expressava estar molt content per a iniciar la lliga contra el rival català i a casa: "Esperem que demà poguer fer una gran festa de l'handbol en un partit que no és pas el més fàcil de la lliga per a nosaltres". No obstant així, el tècnic barceloní es mostrava molt satisfet amb la seva plantilla per a la nova temporada i, tot i deixar clar que el Granollers no és mai un rival fàcil a guanyar, enguany tornaran a buscar la imbatibilitat i lluitar tot partit que tinguin per endavant.

Per la seva banda, el tècnic granollerí Carlos Viver ha expressat les seves ganes de tornar a la competició i ha fet saber la confiança que té en el seu nou equip del qual ha destacat la primera línia per totes les possibilitats i matissos que pot donar a la plantilla. Viver ha reconegut també la dificultat d'un derbi com el de demà contra un Barça al que sempre cal tenir-hi respecte: "No dubto que el Barça mantindrà el seu ADN i la seva competivitat en tot moment. Tot i això, demà veurem la millor versió que pot donar el Fraikin a aquestes alçades i comprovarem la feina feta durant la pretemporada".

Pel que fa al sistema de joc rival, Viver destaca la bona defensa recolzada amb una bona proteria, el llançament d'exterior i la gran perillositat que poden tenir en els contraatacs. No obstant això, l'entrenador vallesà està convençut de la preparació del seu grup per a afrontar l'inici de lliga i posa especial confiança en la millora durant la primera volta.

Demà a les 20:30h al Palau Blaugrana (Bcn) serà el toc d'inici per a una nova lliga que comença amb molta energia per tractar-se d'un derbi contra l'equip punter fins el moment, fet que Carlos Viver ha catalogat com a positiu per la possibilitat que podia donar al grup de poder créixer durant la lliga. Segueix el matx a través de Ràdio Granollers Esports (radiogranollers.cat) i a través del Twitter del BM Granollers (@bmgranollers).

 

Baixes per al partit de demà:

David Resina Consulta el perfil

Alejandro Márquez Consulta el perfil

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT