fbpx

Arnau Garcia fent el llançament per sobre de la defensa barcelonina. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin perd al Blaugrana després d'arribar al descans amb opcions

 

El Fraikin BMG va estrenar-se ahir a la competició de lliga amb una derrota davant el gran favorit dels darrers anys, el FC Barcelona Lassa (37:26). L'encontre va reunir tots els matisos típics d'un partit de pretemporada per part dels 2 conjunts. Les dues plantilles mostraven encara la falta de ritme en alguns moments i la manca de coneixença i rodatge encara entre grups es va fer patent durant gran part del partit.  jorge-silva

El matx va començar amb un gran intercanvi de gols entre els dos equips catalans. Els granollerins començaven forts en atac i Adrià Figueras i JorgeSilva destacaven per ser els primers anotadors vallesans envers un Barça que només començava amb un protagonista clar autor dels 3 primers gols blaugranes, Wael Jallouz (min5. 4:4). El Fraikin anava millorant especialment en la zona defensiva mentre que el Barça començava menys endollat del que és habitual. Ambdós equips es plantaven al minut 15 amb un 6:4 al marcador i, era a partir del minut 20, després del temps mort demanat per Xavi Pascual, quan els vallesans abaixaven la guàrdia i els bluagranes en treien profit tot aconseguint uns primers avantatges importants que reflexaven la preocupació en el rostre de Carlos Viver (min 25 17:11). No obstant això, el Fraikin tornava a agafar ritme amb un 'sprint' final en forma de parcial de 0-5 protagonitzat pels joves Gassama, Cañellas i E. Pérez. Els vallesans doncs, retallaven distàncies alhora que Pol Sastre realitzava unes darreres aturades sota pals que permetien tancar el primer temps amb un exitós 17-17 a l'electrònic.

En la represa el Barça treia la seva armamenta habitual i es feia rocós especialment en defensa sumat al fet de que la porteria era defensada llavors pel gran Pérez de Vargas, fet que es va fer notori. El 6:0 barceloní feia molt de mal i les 2 superioritats numèriques rivals acabaven per trencar absolutament amb la diferència controlada que el Fraikin havia pogut lluitar fins el moment. Al minut 45 el lluminós mostrava un distanciat 27:21 i els vallesans anaven apagant-se a poc a poc sense poder fer ja gaires aportacions per a millorar la situació. El Barça, contràriament, s'anava creixent a mesura que arribava el xiulet final i a base de contraatacs i encert davant la porteria granollerina sentenciarien l'encontre amb el 37-26 final. 

Galeria d'àudios

F. Silva: "Estoy contento por la compenetración del equipo y creo que hemos hecho cosas muy buenas" Escolta

Carlos Viver: "Nos ha faltado consistencia y se ha notado especialmente en la segunda parte" Escolta

Pol Sastre: "Ens ha faltat integració i fluïdesa d'equip davant d'un Barça que és sempre com un martell" Escolta

 

37 - FC Barcelona Lassa: Ristovski (Pérez de Vargas); Tomás (1), Lazarov (7,1p), R. Entrerríos (3), Sorhaindo (3), Jallouz (7), Rivera (4); Saubich, Andersson (2), Ariño (3), N'Guessan (1), Syprzak (3), Morros (1), Jicha (1) i Mem (1).
26 - Fraikin Granollers: Sastre; Cabanas (2, 1p), Da Silva (7), Figueras (3), Ferrer (3), Marc Garcia, Adrià Pérez (2); Arnau Garcia (3,2p), Marc Cañellas (2), Porras (1), Gassama (3) i Kasal.

 

Consulta les estadístiques del partit aquí

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

 

cane

foto-grup

 

Banner InferiorcatCAT