fbpx

Adrià Figueras, màxim anotador del partit (7 gols), fent el llançament des de la línia de pivot. Foto: Xavier Solanas

 Els de Conca posen entre les cordes a un Fraikin que acaba treient les urpes per a conquerir la primera victòria de lliga de la temporada.

La primera lluita asobal al Palau va estar marcada per la igualtat entre 2 equips que van mantenir l'encontre viu fins el darrer minut. Malgrat els granollerins van dominar el marcador durant la majoria del temps, els de Conca presionaven com mai seguint de ben a prop i sense deixar que les distàncies es féssin incontrolables en cap moment. J2cane

El Fraikin començava el partit amb una defensa rocosa i amb un inspirat Jorge Silva que aconseguia les primeres anotacions per als seus. No obstant això, les respostes per part dels rivals eren molt ràpides i els primers parcials la diferència estava marcada per la mínima (min. 5 2:1 min 10 5:3). A mesura que avançava l'encontre el Fraikin anava trobant la concentració i els vallesans aconseguien la màxima renda al minut 15 amb un gol de Figueras (9:6). Passat el minut 20, el Fraikin mantenia intensitat i, amb el primer gol de Kasal a la lliga, es feia novament amb el +3 (min 22 12:9). Lidio Jiménez demanava un temps mort per als seus que seria molt efectiu i que, a posteriori, va obligar a Viver a demanar el temps mort el minut 24 (13:12). Ambdós conjunts jugaven dur els darrers minuts d'una part que tancava amb un llançament de falta de Kasal que s'estavellava a la barrera dels de Conca. Els equips anaven a vestidors amb un apretat 16:15 a l'electrònic.

De tornada al joc els visitants sortien a per totes i, amb només 3 minuts de joc aconseguien el primer empat del matx (17:17); seguidament, el Fraikin no trobava resposta i, el minut 35 els de Conca aconseguien posar-se, per primer cop, per davant am el 17:18. La salvació granollerina arribava sortosament per part de l'extrem Edgar Pérez, que empatava de nou el partit. A continuació, 3 gols vallesans més en forma de contraatacs donaven al Fraikin un parcial de 4:0 molt esperançador (m. 40 21:18). Jiménez demanava el temps mort i, com a còpia del succeït durant el primer temps, aquest donava els seus fruits per als seu grup, que no deixaven d'estar en partit i obtenien la mínima amb el 24:23 a 10 minuts de final. Kilian Ramírez sorprenia amb una forta progressió sota pals que posava les coses molt complicades als vallesans. El final s'anava aproximant amb molta pressió a la pista i no va ser fins a l'exclusió del central Arnau Garcia, que tot i amb la inferioritat numèrica, el Fraikin aconseguia posar la directa. Els de Viver es feien, de nou, amb la renda de +3 i acabarien sentenciant la jornada amb el marcador final de 31:27.

Així doncs, el Fraikin va aconseguir ahir, rodejat del seu públic, els primers 2 punts d'una temporada que promet ser molt i molt competitiva. En acabar el partit, l'equip granollerí va ser premiat amb el II Trofeu Casino Club de Ritme en haver estat els guanyadors del primer partit de la temporada a casa.

Amb poc marge de descans, la plantilla haurà de centrar-se en un nou repte de lliga que arribarà el cap de setmana. El proper diumenge a les 12:30h l'equip jugarà a domicili la 3a jornada contra el BM Benidorm. Recorda seguir l'encontre a través del Twitter del BMG (@bmgranollers) i per Ràdio Granollers Esports (radiogranollers.cat). 

 

Galeria d'Àudios 

Carlos Viver: "Estoy contento con el resultado y el juego del equipo. Necesitábamos un partido así" Escolta

Jorge Silva: "Nos ha faltado concentración y tranquilidad en algunos momentos bastante cruciales" Escolta

Adrià Figueras: "Avui era un partit que jugàvem amb la obligació de guanyar sí o sí. Era un partit a vida o mort"  Escolta

  

31 - Fraikin Granollers: Sastre, Cabanas (1), Arnau García (2), Adrià Pérez (3), Figueras (7), Marc Cañellas (4), Silva (6); Gonzalo Porras (4), Édgar Pérez (2), Marc García, Ferrer, Gassama (1).
27 - Liberbank Ciudad Encantada: Leo Vial; Doldán (6), Medina (4), Mendoza, Ponciano (2), Vidal, Perovic (5); Canyigueral (5), Hugo López, Nolasco (2), López (5).

 

Consulta les estadístiques del partit aquí 

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

 

J2-equip

Banner InferiorcatCAT