fbpx

Més de 15 jugadors participaran en els partits de la selecció catalana que tindran lloc a Granollers

Gran representació del Fraikin i el KH-7 BM Granollers. Finalment, i per baixa de la selecció d'Algèria, la selecció Catalana juvenil femenina com Catalunya "B" participarà també en aquest torneig 4 nacions. És per això que, les 4 juvenils del KH-7 també seran presents. A continuació trobareu la llista de les diferents seleccions que entre el dimecres 21 i el dijous 22 es donaran cita en el pavelló del CB granollers:

Juvenil Femenina: Aina Fernández, Allisa Forne, Marta Mera i Maria Murillo.

Abosluta Femenina: Nicole Morales, Anna Rojas, Miriam González, Judit Vizuete, Mireia Torras i Sara Galamba.

Absoluta Masculina: Vicente Álamo, Mamadou Gassama, Adrià Pérez, Adrià Figueras, Marc García, Marc Cañellas, Adrià Pérez i Álvaro Ferrer.

La jornada del dimecres, 21 de desembre, serà d'entrada gratuïta per a tothom que ho desitgi, fins a omplir l'aforament. Per un altre banda, per la jornada del dijous, 22 de desembre, es posaran a la venda entrades al preu de 5 euros. Les entrades no seran numerades i us informem que la visibilitat a les graderies dels gols és parcialment reduïda.

 

Tot aquell que estigui interessat en comprar entrades ho podrà fer, a partir del dijous 15 de desembre de 2016, en els següents punts de venda:

Federació Catalana d'Handbol – Passeig del Canal 39, Baixos. Horari: Dilluns, Dijous i Divendres – de 9 a 14 hores. Dimarts i Dimecres – de 16 a 18 hores.

Oficines BM Granollers – Pav. d'Esports de Granollers (C/ Francesc Macià s/n). Horari: De 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

Taquilles del Pavelló del CB Granollers – C/Girona 222 (Només durant els dies i hores de competició del 21 i 22 de desembre). 

 

Dimecres - 4 Nacions

18’15h: Catalunya – Euskadi (en directe per Esport 3)

20’00h: Catalunya ‘B’ – Galícia

Dijous - 4 Nacions + Catalunya vs. Qatar

16’00h: 3r-4t lloc de la Copa de les Nacions

18’00h: Final Copa de las Nacions

21’00h: Catalunya – Qatar (Amistós internacional absolut, en directe per Esport 3)

 

Xavi Vegas

Equip de comunicació

Banner InferiorcatCAT