El Cadet A guanya al FC Barcelona i aconsegueix per segona vegada consecutiva la Minicopa

La Caja Mágica de Madrid va acollir la final de la Minicopa entre el BM Granollers i el FC Barcelona. Una final que es va disputar abans de la final de la Copa del Rey que van jugar el FC Barcelona i el BM Benidorm.

Els nois de Miquel Flores van arribar al partit decisiu amb tres victòries en tres partits. A la primera jornada es van imposar al Cuenca (36:17), a la segona a l'Ademar (23:36) i a la tercera a l'Helvetia Anaitasuna (30:18), arribant a la final on es van imposar al FC Barcelona per 30 a 25.

Una final que va començar amb domini del BM Granollers però que el Barça va saber remuntar abans del descans, 16:18, minut 25.

La segona part va ser molt diferent. Liderats per Ferran López, els nois de Miquel Flores van estar imparable. Aturant, defensant i marcant de la millor manera van aconseguir la segona Minicopa consecutiva pel Club.

L'MPV del partit va ser el central vallesà Ferran López amb 11 gols.