Amb aquesta victòria el Fraikin BM Granollers li torna la moneda a l'Ángel Ximénez després de la derrota que va patir l'equip d'Antonio Rama a Córdoba fa quinze dies

Victòria del Fraikin BM Granollers contra l'Ángel Ximénez Puente Genil (24:29) en el partit corresponent als quarts de final de la Copa del Rei jugat al WiZink Center de Madrid.

El Chema Márquez ha obert el marcador a la tercera jugada fent fàcil les coses difícils, després han respost ràpidament els cordovesos amb un llançament des dels nou metres.

Els granollerins han començat amb una forta defensa des dels primers minuts per frenar l'atac del Puente Genil. Per la seva banda, els d'A X. Puente Genil han optat per un joc més ràpid al contra gol per sorprendre els vallesans en el canvi atac-defensa. La igualtat ha sigut protagonista fins als primers deu minuts, moment en què els de Paco Bustos han trencat el marcador i s'han posat per davant, però poc els ha durat l'avantatge als andalusos, la reacció dels de Rama ha tornat a posar l'empat al lluminós.

L'intercanvi de gols ha fet que s'imposessin les defenses als atacs. El partit ha tingut un ritme de partit molt diferent dels xocs disputats a la Lliga Sacyr Asobal. Després d'una sèrie d'alts i baixos, els de Puente Genil han tornat a agafar avantatge gràcies als errors ofensius del Fraikin.

A un minut escàs del final de la primera meitat, el tècnic del conjunt andalús ha demanat temps mort per assegurar els tres gols de renda, però una pèrdua de pilota ha permès al Fraikin BM Granollers posar-se a un gol impedint que els seus rivals augmentessin la diferència.

A la segona part ha tornat la igualtat a la pista, sent des dels primers compassos un còpia i enganxa de la primera meitat. Cap dels equips s'ha volgut rendir i s'ha notat molt sobre de la pista les immenses ganes de passar a la següent eliminatòria.

Amb el primer quart gairebé complet, el Fraikin BM Granollers ha donat un cop sobre la taula i ha agafat les regnes del partit amb un parcial de 3:1. Ha sigut la primera vegada que el conjunt català aconseguia mantenir la diferència durant una llarga estona. La situació ha obligat Paco Bustos a posar la targeta de temps mort sobre la taula i ha aturat el partit per reprendre el joc amb millors sensacions. La doble inferioritat soferta pels d'Antonio Rama no ha sigut un problema, que amb més facilitat de l'esperada ha aconseguit sumar i no rebre gol en contra (21-24). A la recta final del partit, els vallesans han gestionat amb saviesa la diferència deixant sense opcions a un Puente Genil que ho ha donat tot per estar demà a la semifinal.

L'MVP del partit ha sigut Antonio García.

El Fraikin jugarà demà a les 19:00h contra el Barça que ha guanyat contra el BM Logroño La Rioja per 28 a 24.

Fitxa Tècnica

Ángle Ximénez Puente Genil (14 +10) Álvaro de Hita, Admir Ahmetasevic; Alan Márcio Da Silva, José Cuenca, Juan Castro (4), Joao Pedro Da Silva (3), Jesús Melgar, Antonio Pineda, Javier García (5), Xavi Túa (4), Mihajlo Mitic (4), Manuel Díaz (2 ), Vicente M. Poveda (1), Anderson Mollino, Álvaro Muñoz, David Estepa (1)

Fraikin BM Granollers (13+ 16) Marc Guàrdia, Pol Amors; Víctor de Sande, Jan Gurri, Edgar Pérez (1), Borja Lancina (2), Marc García, José María Márquez (6), Pol Valera (2), Alejandro Márquez (2), Estebán Salines (3), Adrià Martínez ( 3), Mamadou Gassama (2), Oriol Rei (2), Antonio García (6).

Parcials cada cinc minuts: 2: 3; 4: 4; 7: 7; 08:10; 11:12; 14:13; 16:16; 18:19; 20:21; 21:24; 22:26; 24:29