fbpx

El Fraikin BM Granollers venç al BM Logroño La Rioja (38-42) al Palau d'Esports de La Rioja a la cinquena jornada de la Lliga Plenitude. El conjunt granollerí ha començat l'enfrontament amb un gran nivell aconseguint una màxima renda d'avantatge de 7 gols al minut 20 de la primera part. Abans del descans, l'aventatge ha sigut de 5 punts (17-22). 
 
Un cop la segona part començada, el conjunt local ha sortit amb molta més energia i efectivitat que ha permès que retallessin distàncies fins a arribar-se a situar a 2 gols del Fraikin BM Granollers. No obstant aquest ensurt, el conjunt vallesà ha maximitzat esforços i han aconseguit mantenir el marcador a favor.  

El central Ferran Castillo ha sigut el màxim golejador amb un total de 12 dianes, seguit d'Andrés Moyano amb 8 gols, i el capità, Antonio García n'ha anotat 5. 

Antonio García ha valorat el partit i tot l'equip "Ha sigut un partit molt disputat a un gran nivell. Semblava que el partit estava guanyat però hem hagut de lluitar fins al final. Hem demostrat que tenim caràcter i que els 16 jugadors que estem a l'equip podem aportar positivament."

Antonio Rama ha valorat l'enfrontament "Hem fet un partit molt complet amb un ritme molt elevat de joc. Hem sigut capaços d'aturar els parcials seus en contra i hem tingut molt bones actuacions de joc en atac." 

El pròxim enfrontament del Fraikin BM Granollers és dimarts 15 a les 18:45 h al Palau d'Esports de Granollers, rebem al Montpellier Handball, per disputar el segon partit de la fase de grups de l'EHF European League. 

 

bmgstore_banner_web-1.png

Fraikin KH7-nou  coaliment SAGALES AjGranollersEuromadi-1La mútua de Granollers