fbpx

Fraikin España ha renovat el seu compromís amb el Club BM Granollers per tres anys més, consolidant una relació que enguany celebra 20 anys de patrocini. L’acord, que referma a Fraikin com a patrocinador principal de l’equip masculí, i patrocinador també de l’equip femení, reflecteix la col·laboració sòlida entre ambdues entitats, basada en els valors compartits com l’esforç, la cooperació i el treball en equip.

Durant dues dècades, Fraikin ha acompanyat el Club BM Granollers en moments claus de la seva història, contribuint al seu creixement tant a l’elit de l’handbol europeu com també en la seva tasca formativa. Aquest nou acord permetrà continuar impulsant la professionalització del club, el desenvolupament esportiu i social, així com consolidar el seu compromís amb la ciutat i el territori.

El president del Club BM Granollers, ha valorat positivament la renovació de l’acord per tres anys com estratègic pel creixement del Club en tots els àmbits: “Fraikin ja forma part de la història del Club i ens impulsa a continuar creixent, professionalitzant el Club i lluitant per aconseguir totes les fites esportives que ens proposem”.

El Club BM Granollers i Fraikin celebren aquesta renovació de l’acord com un pas més en el camí per aconseguir nous èxits junts.

bmgstore_banner_web-1.png

Fraikin KH7-nou  coaliment SAGALES AjGranollersEuromadi-1La mútua de Granollers