fbpx

Demà dimarts 15 d'octubre a les 18:45 h, el Fraikin BM Granollers rep al Montpellier Handball al Palau d'Esports de Granollers. Disputaran la segona jornada de la Fase de Grups de l'EHF European League del grup B. 

Després d'un gran primer contacte amb la competició i victòria a Polònia, i d'un gran partit a Logronyo, amb un Ferran Castillo com a màxim anotador amb 12 gols, l'equip de Rama té un nou repte europeu amb un rival d'alt nivell.

L'extrem esquerre del Fraikin BM Granollers, Pablo Guijarro, ha compartit les seves sensacions "Tenim moltes ganes del partit de demà. Venim en una bona dinàmica i tenim ganes de jugar un partit tan maco d'Europa contra un rival tan fort. Volem que el palau estigui ple i sigui una tarda especial."

Per la seva banda, l'entrenador Antonio Rama ha destacat   " Afrontem el partit de demà amb molta il·lusió per la magnitud del rival que aspira a competició europea. A més, ha sigut campió de Champions i té jugadors de moltíssim nivell. Tenim ganes de fer-ho bé i que la gent vingui. Estem en un bon moment de forma que hem d'aprofitar i esperem fer un bon partit."

Per la seva banda, Montpellier Handball, va vèncer al Bjerringbro-Silkeborg (26-40) i és quart a la lliga francesa. 

bmgstore_banner_web-1.png

Fraikin KH7-nou  coaliment SAGALES AjGranollersEuromadi-1La mútua de Granollers