fbpx

El Fraikin BM Granollers planta cara al Montpellier Handball al Palau d'Esports de Granollers (24-28), a la segona jornada de la fase de grups de l'EHF European League. 
El conjunt granollerí ha començat l'enfrontament amb molta intensitat i ha sigut capaç d'aguantar el ritme del rival francès en els primers 20 minuts de la primera part (11-14). 

Després del descans, els granollerins han arribat a empatar el partit a 16 gols. No obstant això, el Montpellier ha intensificat esforços i han aconseguit marxar del marcador en 4 gols. Tot i que semblava que la remuntada era possible, l'equip de Rama ha demostrat un gran nivell de joc.  

El capità Antonio García, ha sigut el màxim golejador amb un total de 7 gols, seguit del central Ferran Castillo amb 4. El porter Roberto Rodríguez ha realitzat un 38% d'eficàcia, sent clau en els moments més decisius del partit. 

Antonio Rama ha valorat l'enfrontament "Sabíem de la dificultat del partit, que ens farien córrer. Hem estat defensivament molt contundents, molt actius i crec que ha sigut un partit molt complet. Hem d'estar molt orgullosos del partit d'avui. Esperem que la setmana vinent hi hagi el mateix ambient i puguem treure els dos punts." 

Pablo Urdangarín ha valorat el matx "Acabem el partit amb bones sensacions ja que hem lluitat molt davant un rival tan fort com el Montpellier Handball. Ara ens toca centrar-nos en la lliga i seguir gaudint del nostre joc. "

El pròxim enfrontament del Fraikin BM Granollers és divendres 18 a les 20:00 h al Palau d'Esports de Granollers, davant el Ángel Ximénez Puente Genil, i dimarts 22 rebem al Bjerringbro-Silkeborg per disputar el tercer partit de la fase de grups de l'EHF European League. 

bmgstore_banner_web-1.png

Fraikin KH7-nou  coaliment SAGALES AjGranollersEuromadi-1La mútua de Granollers