fbpx

Després del cap de setmana de Copa el Fraikin BM Granollers torna a la normalitat de la lliga Asobal al mateix escenari enfrontant-se a l'amfitrió Helvetia Anaitasuna

 

El Fraikin BM. Granollers ha marxat aquest migdia a les 14:30 hores direcció Pamplona, aquest cop per disputar la 28a jornada de lliga regular contra l'Helvetia Anaitasuna. Encara assaborejant el segon lloc aconseguit a la Copa del Rei, els vallesans no han tingut massa temps per reposar forces quan han de repetir destinació per reprendre la lliga.

Els de Pamplona, que també van disputar les semifinals de la Copa contra el FC Barcelona, juguen a casa de nou acollint al Fraikin com a rival. Setens a la taula de classificació, i a només un punt de Globalcaja C. Encantada, van disputar el darrer partit de lliga contra el Puente Genil, on el resultat va ser d'empat (23-23). El tècnic basc, Aitor Etxamburu, preveu un partit dur on no serà suficient amb l'esforç físic, ho deia amb aquestes paraules: "No serà suficient amb el recolzament del públic i amb córrer. Haurem de fer les coses molt bé i amb intel·ligència".

D'altra banda, els homes de Toni Garcia, que a penes han tingut moment de descans després del cap de setmana de copa, estan preparats i reprenen la lliga amb ganes i il·lusió, tot i que, com comenta el tècnic: "És inevitable que es noti el cansament dels viatges en un període de temps tan curt". La línia a seguir continua essent la de mantenir la lluita per reprendre la segona posició, i en cas de que no pugui ser, els vallesans voldran assegurar la tercera plaça amb els tres partits que queden per endavant comptant el de demà.

Al partit d'anada viscut al Palau d'Esports, la victòria va ser vallesana (24-17). No obstant, els de Granollers saben que no es poden relaxar i són conscients de la forta primera línia del contrincant i de la categoria de jugadors com Bernatonis o Meoqui. El Fraikin té les baixes de la ja coneguda lesió de David Resina, i la sorgida durant la semifinal de la Copa contra el BM Huesca de Rodrigo Salinas. Tampoc ha viatjat amb l'equip, Jordi Puig, per decisió tècnica.

El partit es podrà seguir a través del Twitter oficial del BM. Granollers, i a Ràdio Granollers Esports, amb Pol Estopinyan i Aleix Agudo.

Meritxell Martin Reina
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT