fbpx

Arriba una nova edició del Trofeu Coaliment enguany batent rècords d'inscripcions de nens i nenes de la comarca amb moltes ganes de gaudir jugant a handbol

 

Aquest cap de setmana començarà la XIX edició de les ja conegudes Trobades d'Handbol, Trofeu Coaliment. Enguany, amb dades molt rellevants, i és que s'han superat les expectatives amb un rècord d'inscripcions que donen com a resultat les dades de 97 equips, 21 escoles i 1042 nens i nenes participants.

Durant la roda de premsa realitzada el passat dimarts amb motiu de la presentació del Trofeu, el president del Balonmano Granollers, Josep Pujadas, esmentava que les Trobades escolars Coaliment són un bon exemple per entendre, entre d'altres, on comença la base de la base del BM. Granollers. Fent referència a la pedrera del club i accentuant el fet de que jugadors del primer equip com Pol Sastre, Pol Capdevila o Arnau Garcia entre d'altres, tinguessin la seva primera presa de contacte amb l'handbol en aquest torneig.

El també present a la roda de premsa Ricard Parera, coordinador de la base masculina del BM. Granollers, donava importància a la involucració dels jugadors del club granollerí dient: "el valor afegit que té el torneig és que jugadors de la nostra base es desplacen als mateixos centres educatius per impartir les classes d'handbol als nens i nenes de manera totalment voluntària i desinteressada".

El proper diumenge 11 de maig començarà la primera de les quatre jornades totals que dura el torneig. Aquest primer cap de setmana es disputarà als pavellons del Tub i de Can Bassa, mentre que la resta de caps de setmana tindran una seu única, el Pavelló d'Esports.

Sense dubte, unes maques jornades on juntament amb el Minihandbol i la Granollers Cup, conformen una nova festa de l'handbol que Granollers té la sort de viure durant l'any escolar. El Coaliment acaba essent una oportunitat per a molts nens i nenes per a donar a conèixer la pràctica esportiva de l'handbol arreu de la comarca. Alhora, en tot moment es busca fomentar la importància de l'exercici físic i el joc amb equip.

El coordinador, tancava la roda de premsa dient: "Donar la oportunitat a molts nens i nenes de que coneguin per primera vegada l'esport que tant estimem és gratificant".

Des del Club Balonmano Granollers desitgem que tots en gaudiu molt i que es noti que Granollers, és la capital de l'handbol.

Meritxell Martin Reina
Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT