fbpx

Dies després de conèixer el nom de Carlos Viver com a futur entrenador del Fraikin BM Granollers, el club ha presentat oficialment l'staff tècnic per la temporada 2014/15.

El president del club, Josep Pujadas, ha deixat clares les raons per les quals el club va decantar-se per Carlos Viver "es tracta d'un home de club, des de els seus inicis coneix l'importància dels aspectes formatius que tenim i ha estat capità del primer equip". De fet, Pujadas ha volgut agrair la predisposició de Viver a acceptar la proposta i a assumir el repte que representa acceptar portar les rendes del primer equip.


El nou entrenador del Fraikin s'ha volgut presentar com algú que arriba amb moltes ganes de participar en aquest il·lusionant projecte "entrenar al Fraikin BM Granollers és tot un somni". Carlos Viver ha destacat per la bona feina duta a terme amb el BMG Femení assolint dos ascensos consecutius i un gran nivell de joc. Com a entrenador de l'equip femení ell mateix remarca la bona feina feta com a grup i admet que la decisió de deixar l'equip l'ha deixat amb el cor dividit "Amb elles he aprés tot el que se com a entrenador. És un grup de jugadores que tot i no ser professionals es comporten com a tal i han aconseguit fer historia aconseguint estar on realment els toca estar".


Però sobre l'etapa que ara l'ocuparà, Carlos Viver ha volgut destacar que té la intenció de donar continuïtat al que fins ara ha funcionat "Si aquest equip funciona cal donar continuïtat a la feina feta fins ara". Juntament a Carlos Viver s'incorpora a l'staff tècnic Antonio Rama que acompanyarà a l'equip com a segon entrenador i preparador físic. Rama, que porta gairebé vint anys al club, assegura que no s'imaginava poder arribar mai a cobrir aquesta plaça i s'ha mostrat amb ganes de començar ja a treballar amb un equip que coneix força bé "conec als jugadors, a alguns ja els he entrenat en etapes anteriors de formació". Tot i que és massa aviat per parlar d'objectius, Viver i Rama es marquen com a fita poder acabar la propera temporada entre els cinc primers classificats.

 

Mireia Portabella i Laura Lanau

Equip de Comunicació del BM Granollers 

Banner InferiorcatCAT