Juan del Arco intentant aturar el llançament del BM Villa de Aranda

Una pista complicadíssima i un rival com el Villa de Aranda no van posar les coses fàcils al Fraikin BMG en un primer partit de lliga de màxima intensitat que va acabar amb un empat a 23

El Fraikin BM Granollers va estrenar-se dissabte a la competició de lliga davant el BM Villa de Aranda., un rival que va fer suar de valent als vallesans en una primera jornada que va acabar amb resultat de 23-23.
El matx va començar amb una dominació clara de l'equip vallesà, que des del minut 2, va anteposar-se als de Burgos al marcador i va ser al capdavant durant gran part de la primera meitat. El jove central Álvaro Ruiz, inspiradíssim en el joc, va destacar per les bones jugades i per ser el màxim anotador de la primera meitat portant al Fraikin pel bon camí. No obstant, els de Burgos no s'allunyaven i les diferències eren mínimes. Tot anava rodat fins el minut 24, quan es va produir el primer empat del partit seguit d'uns darrers cinc minuts de joc molt intensos on el Villa de Aranda va aconseguir marxar al vestuari per primer cop al capdavant de l'encontre amb un 12-11.

jornadaUnoVillaArandaFraikin

En tornant dels vestidors la progressió de l'equip local va ser evident. Els homes de Viver però, van reaccionar i la lluita estava servida. Una diferència màxima d'un o dos gols va ser la dinàmica de tota la segona part fins que arribat el darrer terç del partit, el Villa de Aranda va aconseguir un avantatge de fins a tres gols (21-18).
Els de Granollers però, encara tenien molt a dir i gols importants entre el minut 53 i 56 com els de Álvaro Ruiz, David Resina i Guilherme Valadao van tornar a posar el Fraikin a només un gol de diferència (22-21). Després d'un temps mort demanat per Jacobo Cuétara a 4 minuts del final, el Fraikin va aconseguir posar-se pel davant en l'electrònic gràcies a un gol de Blanxart al minut 59, quan l'encontre estava pràcticament decidit. Els instants de glòria però, no va durar massa i a molt pocs segons de finalitzar el partit, la darrera jugada "Bicho" va aconseguir l'empat pel Villa de Aranda decidint doncs el final de la jornada amb un empat a 23-23.

Primer empat de la temporada i primer punt que suma el Fraikin BM Granollers en la Jornada u disputada fora de casa. El proper enfrontament tindrà lloc el proper divendres 12 de setembre a les 20:30 hores al Palau d'Esports. Us esperem a tots en la que serà la primera trobada de lliga al Palau de la temporada 2014-15.

23 - VILLA DE ARANDA (12+11):Xavi Díaz (Santana, ps), Cabanas (1, 1p), Diego Camino (4, 1p), Roberto Sánchez (2), Moreira (1), Oswaldo (5), Patrianova (4) -siete inicial-; Javi muñoz (2), Megías (1), Perrella (-), Pazin (3).23 - FRAIKIN GRANOLLERS (11+12):Pejanovic , Marc García (-), Adriá Pérez (-), Ferran Sole (-), Salvador Puig (3), Grundsten (2), Juan del Arco (3) -siete inicial-; Blanxart (2), Capdevilla (1), Resina (1), Álvaro Ruiz (9, 3p), Valadao (2).

Consulta les estadístiques del partit en el següent enllaç:

Recull d'imatges del partit:

Vídeo amb els instants finals del partit que recullen la darrera jugada on el BM Villa de Aranda aconsegueix acabar l'encontre amb l'empat a 23: