Guilherme Valadao intentant superar la defensa del Juanfersa de Gijón

Els vallesans aconsegueixen la primera victòria en un partit que va començar molt irregular per part dels dos equips però, on poc a poc, els de casa van aprofitar-se del desgast físic del rival i van fer ús de la seva arma principal, la defensa.

L'equip de Carlos i Viver i Antonio Rama va poder sumar ahir els primers dos punts de la temporada davant el Juanfersa de Gijón (27-19). Un partit on malgrat la important diferència del marcador final, no va ser fàcil pels vallesans fins superar el minut 45 de l'encontre.

El partit va començar amb un joc totalment monòton per part de les dues bandes. Un atac poc contudent i el poc encert en els primers llençaments van ser els protagonistes fins que ja al minut 3, va arribar el primer gol pels de Gijón de la mà de Pellitero. El primer del Fraikin però, no es va fer esperar i només 30 segons més tard, Álvaro Ruiz estrenava marcador pels vallesans creant el primer empat del partit. A mesura que el joc avançava, els de casa s'anaven situant i malgrat la gran actuació de Pejanovic i de Pejcinovic sota pals, les bones jugades del suec Nicklas Grundsten en els contraatacs i un Valadao que tímidament anava guanyant seguretat, van obligar a Alberto Suárez a demanar el primer temps mort a segons de la meitat del primer temps amb resultat de 5-3.

Fraikin-GrupoFegar-Grundsten
En tornant al joc, els de Gijón van poder empatar de nou el partit (5-5) al minut 16, però va ser llavors quan el Fraikin va agafar empenta i gols dels germans Jordi i Salva Puig, i el jove extrem dret Ferran Solé van augmentar l'avantatge fins a 3 gols (11-8). A un minut d'anar als vestidors, Viver va demanar el primer temps mort granollerí per organitzar una estratègica darrera jugada que els de casa no van aconseguir realitzar amb èxit. Els equips anaven doncs al descans amb un resultat de 11-8.

En la represa, els locals van demostrar una seguretat en el joc molt diferent i els encerts eren més que les errades. Un partit que seguia amb un Jose Manuel Rial molt irregular davant d'un Álvaro Ruiz i Nicklas Grundsten inspiradíssims i un Gilherme Valadao que a ritme de samba brasilera es va anar postulant poc a poc per ser el gran protagonista del matx. Poc a poc, el Fraikin anava distanciant-se en el marcador, i, a segons del minut 45, Alberto Suárez demanava un temps mort que de poc serviria als de Gijón. Els visitants, amb un desgast físic notable, van afluixar tant en defensa com en atac i va ser quan Viver va aprofitar per fer canvis i donar els primers minuts de lliga al porter Pol Sastre, i els primers de joc a Asobal pel jove Marc Cañellas, que va sorprendre amb un golàs a menys de dos minuts per acabar sentenciant l'encontre ficant el 27-19.

Una segona jornada que va permetre als de casa sumar els primers dos punts de la lliga regular d'enguany i que ha servit, en especial, per que els jugadors vagin aconseguint la confiança necessària per anar a millor en aquesta lliga que tot just acaba de començar.

27 - Fraikin BM. Granollers (11+16): Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart (-), Cañellas (1), Capdevila (-), M. García (-), A. García (1). A. Pèrez (2), Solé (2), J. Puig (1), S. Puig (1), Resina (1), Ruiz (5, 1p), Valadao (7), Grundsten (5), del Arco (1).

19 - Juanfersa Grupo Fegar (8+11): Pejcinovic (I. Fernández, ps); Golubovic (-), Rial (5), Río (-), A. Fernández (2), Huerta (1), Pellitero (2, 1p), Cancio (2), Paraja (3), Serdio (1), Paredes (3), Ortega (-), Blanco (-).