El KH7 Balonmano Granollers en una acció defensiva davant el Bera Bera

El KH7 Balonmano Granollers ha estat derrotat (25-15) en el seu debut a la Divisió d'Honor Femenina, la màxima categoria estatal. Davant han tingut el rival més complicat que podien esperar: el Balonmano Bera Bera, que venia de proclamar-se campió de la Supercopa d'Espanya.

El conjunt vallesà s'ha estrenat amb derrota a la vegada que amb bones sensacions. Tot i el contundent resultat (25-15), el Granollers ha jugat a la seva manera i, en ocasions, li ha complicat les coses al Bera Bera. Cal recordar que el rival és el màxim favorit a endur-se el campionat de lliga i que, per tant, era molt complicat sorprendre'l al seu fortí, Bidebieta.

La primera meitat de l'enfrontament ha tingut a les dues defenses com a clares protagonistes. A l'inici, l'equip donostiarra gairebé no ha pogut penetrar la sòlida defensa vallesana, mentre que al Granollers també ha xocat contra el mur del Bera Bera. Tot i això, les d'Etxaburu han comptat amb un element que no té el Granollers: la veterania.

El KH7 BM Granollers en un temps mortL'experiència del conjunt local ha estat determinant per a què s'hagi arribat al descans amb un desequilibri al marcador (12-8). A la segona part, però, el Bera Bera ha dominat el joc en tots els aspectes, fins al punt que el Granollers ha estat 17 minuts sense anotar cap gol.

La màxima golejadora de l'enfrontament ha estat Judith Vizuete, amb 9 gols, que a més s'ha emportat els elogis de l'equip rival i de la premsa basca. Per part del Bera Bera ha destacat la internacional amb la selecció española Eli Pinedo, amb 7 gols. Cal remarcar l'actuació d'ambdues porteres, Andrea de la Torre i Ana Temprano, que han ofert un recital de parades i llançaments que han meravellat al públic de Bidebieta.

Al final, la diferència de deu gols no és tan significativa. Jose Luis Villanueva, l'entrenador, ha assegurat que "hem donat la cara en tot moment i fem una reflexió positiva del partit". Amb la permanència com a principal objectiu, el KH7 Balonmano Granollers seguirà treballant en aquesta línia sense perdre la seva essència.

25 - Bera Bera (12+13): Temprano, Etxeberria (1), Azanza (1), Núñez (4), Elorza (4), Menéndez (1), Ziarsolo (4), Arizaga, Pinedo (7) , Múgica (2), Ederra (1), Ezkurdia i Zugarrondo.

15 - KH7 BM Granollers (8+7): De la Torre, Dedieu (3), Mora, Pérez, Enriquez, Ferrés (2), González, Ausàs, Vizuete (9), Sevilla (1), Poo, Moreno i Jallow.

Parcials (cada 5'): 2-0, 2-1, 5-2, 8-4, 10-5, 12-8, 14-10, 16-10, 19-10, 20-10, 21-12 i 25-15.