Clara Poo efectuant un llençament (Fotografia: PorriñoDigital)

El KH7 Balonmano Granollers ha perdut en la seva visita a Porriño (31-27) condicionat per un fort inici de partit de les locals. Tot i la remuntada de les vallesanes, els dos punts s'han quedat a terres gallegues.

Els deu primers minuts del partit han condicionat la resta de l'enfrontament. El KH7 Balonmano Granollers, que ha remuntat a la segona part, no ha pogut donar la volta al marcador i, durant els últims instants, el Balonmano Porriño ha segellat els dos punts. La reacció del conjunt que dirigeixen Villanueva i Cuesta no ha estat suficient per a seguir sumant en aquest gran inici de temporada a la màxima categoria estatal.

Jose Luis Villanueva, entrenador del KH7 Balonmano Granollers, ha qualificat els deu primers minuts del partit com a "freds". La defensa vallesana havia perdut la identitat que la caracteritza, i les pèrdues de pilota en atac havien propiciat els contraatacs del conjunt local. Cal destacar que, a més, el Balonmano Porriño havia sortit endollat fent una magnífica primera part. La màxima diferència al marcador favorable a les gallegues ha estat de vuit gols (9-1, min 9; i 18-10, min 23), i s'ha arribat al descans amb un rotund 19-13.

Vizuete penetrant la defensa gallega (Fotografia: PorriñoDigital)A la segona part, però, la tònica del partit ha canviat per complet: la reacció del KH7 Balonmano Granollers ha estat brillant i, mica en mica, ha anat reduint la distància al lluminós, fins i tot ha arribat a estar a només un gol de l'equip local (23-22, min 51). Però haver estat tot el partit a remolc ha passat factura a les noies de Villanueva i Cuesta durant els últims set minuts de l'enfrontament, en què el Porriño ha tornat a agafar força.

Cal destacar l'actuació de Míriam González (cinc gols), sobretot a la primera part, i la de Raquel Ferrés, que va anotar també en cinc ocasions a la segona meitat. De nou, Sandra Pérez i Maria Mora, amb quatre gols cadascuna, han estat determinants per a la lluita continuada de l'equip vallesà. La màxima golejadora del partit, però, va ser la gallega Sandra Costas amb vuit gols.

Tot i la derrota, el KH7 Balonmano Granollers fa una valoració positiva de partit: malgrat els dubtes a l'inici de l'enfrontament, l'equip ha sabut reaccionar bé i gairebé ha remuntat vuit gols en contra. El Balonmano Porriño era un rival complicat i les vallesanes han pogut plantar cara i han tornat a demostrar que el somni continua amb pas ferm.

31 - Balonmano Porriño (19+12): Cacheda (3), Cerqueira (5), Cosltas (8), Dapena (1), Mateo (2), Pérez (4), Rivas, Samartín (4), Sánchez, Sanjuán, Simón, Vieira (5), Martínez G, Martínez N, Moledo i López.

27 - KH7 Balonmano Granollers (13+14): Ascaso, de la Torre, Dedieu, Dopico (1), Enríquez, Ferrés (5), González (5), Jabby (1), Mora (4), Pérez (4), Poo (3), Sevilla, Vizuete (2) i Ausàs (2).

Parcials: 4-1, 9-2, 12-6, 15-10, 18-10, 19-13 (descans), 20-15, 22-18, 23-20, 26-22, 31-27.