Álvaro Ruiz, màxim anotador del partit (7), abans de realitzar un llançament a porteria.

L'equip granollerí venç amb nota d'excel·lent al Abanca Ademar de Lleó (24-17) i regala al seu públic una nova exhibició del bon handbol. A més a més, es consolida com l'equip menys golejat de la lliga fins el moment.

El gran duel entre els dos equips va començar amb molta igualat sobre la pista del Palau d'Esports. Els primers en estrenar marcador van ser els de León amb un ràpid contraatac que va acabar amb un gol de Carrillo. El primer del Fraikin, però , no es feia esperar, i només un minut després, Álvaro Ruiz estrenava marcaor pels de casa. Gols d'un i de l'altre equip marcaven una enorme igualtat en el marcador en tot moment fins que superat el minut 5, gols de Ruiz i del brasilé Valadao marcaven dos amunt pel Fraikin amb un 4-2.

Grundsten-AdemarNo obstant, el matx continuava igualadíssim i malgrat els nombrosos contraatacs i bones jugades, les dues porteries de Pejanovic, i de l'ex jugador del Barça Ignacio Biosca, feien que encaixar els gols fos una tasca complicadíssima per ambdós equips.
Poc a poc però, el Fraikin va anar-se sentint més còmode i l'equip es va mantenir entre 2 i 3 gols per sobre dels de Lleó durant gran part del primer temps. Van ser els darrers minuts abans d'anar als vestuaris, quan amb una superioritat numèrica dels visitants, aquests van tenir ocasió de retallar distàncies i es van poder posar, a fins i tot, només un gol per sota dels de la casa. Com ve essent habitual, Carlos Viver va demanar el primer i únic temps mort de la primera part per organitzar la darrera jugada que podria haver permès al Fraikin anar al descans 3 gols amunt. Aquesta però, no va resultar, i malgrat el bon llançament a 2 segons del final de Del Arco, no va poder sumar. Els dos equips anaven a la pausa amb un resultat de 11-9.

En la represa, els primers minuts es van desenvolupar quasi amb la mateixa màxima igualtat del principi de l'encontre, però va ser molt a prop del minut 40 quan l'exhibició de rosques del jove Ferran Solé i els canons d'Álvaro Ruiz van començar a marcar una clara superioritat dels catalans, que al minut 37 feien la màxima diferència fins al moment (15-10). Diferència que va provocar que Dani Gordo volgués donar aire als seus i demanés el temps mort el minut 49.
No hi havia res a fer, els homes de Viver i Rama volien tornar a mostrar un gran espectacle al seu públic i no hi havia qui els hi ho impedís. Solé, confiadíssim encaixava un segon penal pel Fraikin, i un inspiradíssim Àlvaro Ruiz, que a poc més de deu minuts de finalitzar l'encontre encaixava ja el 7/7 i anotava un 19-11 pels seus.
Els de Lleó, que no trobaven la clau per desfer la rocosa defensa dels de casa, s'anaven apagant cada cop més. Ni tan sols les indicacions del seu tècnic en un nou temps mort el minut 49 van poder amb el joc granollerí. Després del gol de Jordi Puig el minut 55, i amb un 24-15 a l'electrònic, Viver i Rama van optar per fer els darrers canvis; Pol Capdevila, Marc Cañenllas, Pol Sastre i Arnau Garcia, juntament amb la resta, tots ells, de la pedrera del BM Granollers, van protagonitzar els darrers minuts de joc de l'encontre. El darrer xiulet del partit donava un sensacional resultat de 24-17 al marcador davant el temut Abanca Ademar de Lleó.

Concurs-Fotografic

Enorme partit del Fraikin BM Granollers que regalava, altre vegada, un espectacle de partit al públic assistent. Gran conquesta de la segona plaça (9 punts),per darrera del FC Barcelona (10 pts), i seguit del Naturhouse La Rioja i BM Benidorm amb 7 punts. El Fraikin posiciona, a més, com l'equip menys golejat de la lliga amb 112 gols, seguit pel FC Barcelona amb 120, i el BM Benidorm amb 130 g.

Declaracions d'Àlvaro Ruiz: "El gran mérito de esta nueva victoria es gracias a la impresionante defensa y portería"‪
Escolta les declaracions

Declaracions del tècnic, Carlos Viver: "Si hay que poner nota al partido, pongo un sobresaliente a la defensa y a la portería"
Escolta les declaraciones

24. Fraikin BM. Granollers (11+13): Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart (2), Cañellas (-), Capdevila (-), M. García (-), A. García (-), Pérez (2), Figueras (-), Solé (5, 4p), J. Puig (1), Resina (1), Ruiz (7), Valadao (5), Grundsten (-), del Arco (1).

17. ABANCA Ademar León (9+8): Biosca (Llamazares, ps); Kristensen (-), López (-), Mellado (-), Vejin (-), Pérez (-), Molina (1), Piñeiro (1), García (2), Da Silva (5), Carrillo (4, 1p), Diez (-), Aguirrezabalaga (-), De Almeida (1), Dimitrievski (3).