fbpx

Juan del Arco provant el llançament vs el BM Aragón (Temporada 2013/14)

Després d'un empat i quatre jornades consecutives de victòries, el Fraikin voldrà esgarrapar els dos punts a Saragossa per intentar seguir en la segona posició de la taula.

 L'expedició del Fraikin BM Granollers viatjarà avui a Saragossa per disputar la que donarà lloc a la Jornada 6 de lliga Asobal d'enguany a les 20:30 al Pavelló del Siglo XXI. Aquesta enfrontarà als nostres vers el BM Aragón de l'ex jugador Demetrio Lozano, que ha començat la seva etapa com a tècnic aquesta mateixa temporada.

BMAragon-Alvaro

Després de la gran arrencada en lliga dels granollerins, que encara no coneixen la derrota, els homes de Carlos Viver i Antonio Rama buscaran seguir amb la bona dinàmica de joc, i en especial, l'excel·lent feina en defensa que estan demostrant per a poder sumar dos punts més. Un empat i quatre victòries són les que els vallesans ja porten a l'esquena. L'equip però, és conscient en tot moment de la facilitat amb la què perdre dos punts pot fer capgirar la taula de classificació. És per això que l'equip de Viver ha tornat a entrenar-se durament amb l'objectiu de no abaixar la guàrdia i estar al 100% pel partit de d'avui. Després de dos partit seguits a casa, l'equip torna a viatjar i a enfrontar-se a un públic i un pavelló rivals als que haurà de plantar cara.

Els de Demetrio Lozano rebran al Fraikin amb més ganes de victòria que mai, ja que els aragonesos encara no han pogut sumar, de moment, els dos punts en cap de les cinc jornades disputades. En el darrer encontre, els de Saragossa van caure per 36-27 contra el BM. Guadalajara. Els de Lozano es caracteritzen per la seva rapidesa en les transicions, un bon atac de contraatac i un joc amb centrals reconvertits podria arribar a descol·locar la defensa l'equip vallesà.

Baixes pel partit d'avui:

José de Toledo Consulta el perfil

Salva Puig Consulta el perfil

El partit es podrà seguir a través del Twitter del BM Granollers, i per Ràdio Granollers esports. Recordem que l'equip femení del KH7 BM Granollers descansa aquest cap de setmana. El proper partit de les noies serà el 18 d'octubre al Palau amb un importantíssim rival, el Castelldefels.

 

Meritxell Martin Reina

Equip de Comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT