Del Arco provant el llançament a la porteria blaugrana per sobre del francès Karabatic. Fotografia: Txell Reina

L'equip de Carlos Viver no ha pogut fer res contra un imponent FC Barcelona que va sortir a guanyar des del principi del partit dominant clarament el marcador i amb un increïble Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria.

Penetrar la porteria blaugrana semblava quelcom d'impossible amb l'ex granollerí Gonzalo Pérez de Vargas que no deixava passar una (14 aturades durant la primera part). En només deu minuts, el Barça ja tenia al Fraikin a 5 gols per radera (8-3) en un derbi que no havia començat amb bon peu pels de Granollers. Malgrat la diferència al marcador, els de Viver es mostraven valents en atac però el "sumar" se'ls hi resistia a Del Arco, Álvaro Ruiz o inclús el jove Ferra Solé.
La primera meitat avançava amb un Fraikin que no acabava d'estar dins el partit en contra d'un Barça que es trobava comodíssim a la seva pista i que s'anava, preocupablement pels vallesans, desmesuradament en l'electrònic.
Importants aturades del jove Pol Sastre sota pals, que va donar relleu a Pejanovic al minut 10, no eren suficients per minvar la diferència, i al minut vint el marcador era de 15-6. Les baixes de Marc Garcia i el pivot suec Nicklas Grundsten van ser bastant evidents en la defensa vallesana d'ahir. L'atac blaugrana, que jugava amb la mateixa velocitat de sempre i amb Rutenka a la posició de pivot, en ausència de Nodesbo per lesió, acabaven amb un continu de jugades rapidíssimes acabades en gol. Ambdos equips marxaven al descans amb un marcador de 23-10.

A la segona meitat, el Fraikin semblava haver sortit amb un canvi d'actitud notable sobre la pista blaugrana. Un consecutiu de bones jugades dels granollerins amb gols d'Adrià Figueras i de Ferran Solé permetien als de Viver retallar una mica les distàncies arribant a posar-se 33-23 el minut cinquanta. No obstant, el Barça no va afluixar fins el final i la superioritat liderada per Saubich i Rutenka en els contraatacs sentenciaven encara més un derbi poc emocionant que finalitzava amb resultat de 43-28.

El Fraikin no va poder, doncs, amb un encara imbatible a la lliga Asobal d'enguany, FC Barcelona. La derrota d'ahir, situa els vallesans a 5 punts per sota dels blaugranes. La nova i darrera cita Asobal d'aquest any pels de Viver, serà el proper dissabte a casa contra el BM Zamora (18:30h),  una cita important per a poder acabar amb una excel·lent primera volta i que caldrà encarar amb força, sense que la derrota contra els barcelonins afecti més del compte. Dissabte a més, es durà a terme el sorteig de la Copa Asobal 2015 on el Fraikin coneixerà el seu rival, el FC Barcelona o l'Ademar de Lleó.

Àudios:

Carlos Viver: "El equipo debería haber sido mucho más duro y servero". Escolta

Carlos Viver: "Con el Barça sabes que tienes que sufrir para estar en partido" Escolta

Adrià Figueras: "Hem pecat de poca intensitat durant els primers 15-20 minuts de partit" Escolta

43 - Barcelona: Pérez de Vargas; Víctor Tomás (2), Gurbindo (3), Sorhaindo (1), Viran Morros (-), Karabatic (5), Sigurdsson (4,1p) -equipo inicial- Sarmiento (2), Rutenka (10, 3p) Ariño (7), Raúl Entrerríos (3), Lazarov (1), Wallouz (2), Saubich (3) y Saric (p.s.).

28 - Granollers: Pejanovic (Pol Sastre, m.12 a 30); Blanxart (1), Ferran Solé (6), Figueras (5), Alvaro Ruiz (4), Del Arco (4), Resina (3) -equipo inicial- Valadao (3), Jordi Puig (-), Guilherme Toledo (1). Adrià Pérez (1) y Capdevila (-).