El capità David Resina fent el llançament amb salt a la porteria del MMT Seguros Zamora. Foto: Xavier Solanas.

Després d'un partit on el Fraikin va mostrar-se irregular i poc centrat en el joc davant un MMT Seguros Zamora liderat pel xilè Esteban Salinas, els granollerins no van poder sumar els darrers dos punts de l'any de la lliga regular.

El partit va començar amb una consecucció d'atacs ràpids per part dels dos equips en pista, els de Zamora començaven dominant el marcador en cosa de 55 segons, el Fraikin però, no trigava gens en provocar el primer empat del partit amb un llançament de Figueras. Els homes de Viver van començar forts en atac i en defensa, i en pocs minuts semblava que s'havien fet amb la dinàmica per controlar l'encontre amb una renda superior de 2 gols (7-5 minut 13). Els de Zamora, amb un Esteban Salinas que dominava els espais a la línia de 6 metres, es feia en més d'una ocasió amb una possibilitat de xut davant la porteria granollerina. En cosa de pocs minuts doncs, l'encontre havia donat la volta i a un Fraikin que s'havia anat apagant massa ràpid, se li anaven els llançaments fora de porteria en masses ocasions, així, les coses es començaven a complicar massa pels de casa (7-11 el minut 20). Això, va provocar que Carlos Viver hagués de demanar el temps mort més d'hora que habitualment.

Fins a tretze minuts va arribar a estar el Fraikin sense anotar, fins que finalment De Toledo marcava el vuitè pel Fraikin durant el minut 22 (8-11). No obstant això, els minuts passaven de nou i els de Castella Lleó aconseguien mantenir la distància a favor (9-12 minut 25). Eduardo Garcia demanaria el temps mort a 4 minuts pel final de la primera meitat amb motiu de donar una mica d'aire als seus, que finalment marxarien al descans superant els catalans en l'electrònic amb un 11-13.

Fraikin-MMTZamora2

En la represa, semblava que la xerrada dels tècnics vallesans als vestidors havia servit d'alguna cosa. El Fraikin, amb una defensa més ajustada, va poder arribar a passar per davant dels visitants i dominar de nou el matx amb cosa de deu minuts, així, el Palau arribava al minut 40 amb un 17-15 a l'electrònic. Tanmateix, res estava decidit a la darrera jornada Asobal de l'any, i és que seria la més sorperent. Els de Zamora seguien lluitant, especialment amb una defensa rocosa que impedia les penetracions dels catalans que tornaven a estar de nou poc encertats en els llançaments. Així, el partit tornava a ser dominat pels visitants que el minut 56 posaven les coses massa negres per un Fraikin amb un marcador on les distàncies s'eixamplaven massa (20-24 minut 56).  No era el dia pels nostres, que es mostraven menys lluitador que habitualment i que finalment patirien la primera derrota de la lliga a casa i la primera des del maig de la passada temporada (20-24).

El Fraikin tancava així una gran primera volta on el treball, la constància i els bons resultats són els protagonistes. Sumant la segona derrota consecutiva, després de perdre el passat dimarts contra el líder FC Barcelona, finalitzava una primer volta amb tres derrotes i posicionant-se en el tercer lloc de la taula de classificació. A l'equip de Carlos Viver i Antonio Rama els hi espera ara un nou encontre amb motiu de la Copa Asobal, serà la propera setmana contra l'Ademar de Lleó. Després d'aquest, la plantilla granollerina podrà, per fi, gaudir d'unes merescudes vacances nadalenques i un mes de gener "especial" amb motiu de la cel·lebració del mundial d'handbol a Quatar. No serà doncs fins el mes de febrer quan els nostres homes reprendran la lliga regular donant punt de partida a la segona volta.

Escolta els àudios:

Ferran Solé: "Ha sigut un partit amb masses imprecisions i pèrdues de pilota". Escolta

"El treball fet aquesta primera volta té molt mèrit. Ara toca recuperar-se de la derrota per a donar el màxim a la Copa Asobal" Escolta

Carlos Viver: "El equipo hoy no ha estado bien, especialmente en el ataque" Escolta

"El equipo està cansado mental y físicamente y necesita el descanso de las vacaciones" Escolta

20 - Granollers: Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart (1), Capdevila (-), Pérez (1), Figueras (2), Solé (3), J. Puig (-), S. Puig (-), Resina (2), Ruiz (4), Valadao (1), Toledo (5), del Arco (-).

24 - Zamora: Miranda (Posado, ps); Ceballos (1), Juárez (-), Ruiz (-), Reyes (7), Cano (-), Magadán (9), Salinas (6), Alonso (-), Gómez (-), García (-), Camino (-), Martín (-).