José de Toledo intentant marxar de la defensa danesa. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin assaboreja la victòria contra el TVIS Holstebro però s'ha d'acabar conformant amb l'empat a 28 per un gol dels danesos en el darrer minut de joc.

La lluita entre els dos equips a començat despuntant a favor d'un Fraikin que estrenava marcador gràcies a un gol d'un jugador que seria dels més destacats de l'equip, Álvaro Ruiz (minut 2). Un primer avantatge pels de la casa però, que apenes donava temps a assimirar-lo quan arribava un rapidíssim gol dels danesos produïnt, així, el primer empat a 1. El joc, seguia molt igualat en el marcador, i no era fins el minut 8 quan el Fraikin manava per primer cop a l'electrònic (5-4). El bon joc tot fent combinacions amb el pivot estava donant, fins el moment, un bon resultat pels vallesans que aguantaven l'avantatge fins passat l'equador de la primera meitat. Superats el minut 15 però, es produïa de nou l'empat, ara a 10-10 (min 18). Les coses es complicaven en cosa de pocs minuts per un Fraikin que havia tingut un inici molt positiu. L'aturada del quart penal d'Álvaro Ruiz seguia amb un canvi a la porteria de Pejanovic pel jove Pol Sastre i un temps mort demanat per Carlos Viver el minut 24, quan el Fraikin es començava a quedar enrere a l'electrònic (11-14). De poc serviria però la pausa i les indicacions del míster granollerí, encetat de nou el joc, al Fraikin li faltaven idees sobre la pista del Palau i no trobava les solucions per penetrar a la porteria dels danesos. Així doncs, arribaven al final del primer temps amb un preocupant 12-17 al marcador.

ITVHolstebro-Fraikin1-Fari

En tornats al joc, el Fraikin semblava un altre sobre la pista granollerina. Els jugadors sortien endolladíssims per canviar radicalment el mode de joc i amb objectiu clar, el d'ajustar-se en l'electrònic a l'equip danès. Álvaro Ruiz en deixava constància tot fent el primer de la segona pels locals a segons d'iniciar el temps i, marcant el seu 8è gol. Poc a poc, i seguint amb aquesta força inicial, el Fraikin aconseguia acostar-se al rival amb gols destacats de Blanxart, Solé, Grundsten, canons del brasilé Valadao, i un Adrià Pérez encertadíssim que no fallava una i aconseguia màxima efectivitat de 4/4. Arribats a l'equador de la segona meitat, els homes de Viver aconseguien l'empat a 23 amb un nou gol estelar de l'andalús Álvaro Ruiz. El Palau, que poc a poc prenia força en veure la gran remuntada que havia fet el seu equip, cobrava força per animar a l'equip que veia la victòria, de cop, més que possible. Els de Granollers aconseguien, fins i tot, deixar sense col·locar un gol al Holstebro danès durant quasi bé 7 minuts de joc. A només cinc minuts del final, els nostres manaven a l'electrònic amb un gran 27-24 i donaven espectacle amb fintes increïbles de Ferran Solé i combinacions d'Adrià Pérez amb Nicklas Grunsten que finalitzaven amb gol. No obstant això, el Holstebro s'omplia novament de força i era capaç d'ajustar el marcador fins a arribar a produir uninesperat empat, 28-28 en el darrer minut. A trenta segons del final, Viver demanava el darrer temps mort amb afany de donar unes darreres indicacions, i poder així, intentar finalitzar el matx amb un gol de superioritat i de clara victòria.

Finalment però, i malgrat el darrer llançament de falta directa protagonitzada pel màxim golejador de l'encontre, Álvaro Ruiz, el partit finalitzava amb l'empat a 28.

Àudios de la Roda de Premsa:

Klaus Bruun (Entrenador del Tvis Holstebro): "I don't have any comments to the referees" EHFCup http://bit.ly/1yKRS4q

Carlos Viver (Entrenador del Fraikin BMG): "Viendo como ha ido la 1a parte, deberíamos firmar el empate como algo justo" EHFCup http://bit.ly/1yKS6sh

Carlos Viver: "La sensación es de que nos podríamos haber llevado los dos puntos" EHFCup http://bit.ly/1yKS6sh

N. Grundsten: "El cambio de actitud y de juego en la segunda parte nos ha ayudado mucho" EHFCup http://bit.ly/1Mq10FH

28 - GRANOLLERS: Pejanovic (Sastre, ps); Gassama (-), Blanxart (3), Cañellas (-), Capdevila (-), M. Garcia (-), Pérez (4), Figueras (-), Solé (3), Resina (1), Ruiz (9), S. Puig (-), Valadao (2), Grundsten (5), Toledo (1), del Arco (-).

28 - HOLSTEBRO: Lind (J. Hansen, ps); S. Hansen (2), Larsen (6), Larholm (4, 2), A Nielsen (2), Söresen (1), Bramming (4), Thogersen (-), Blazejewicz (-), Bisch (-), Oechsler (-), Jensen (-), Birkefeldt (-), Christensen (2), M. Nielsen (7).