fbpx

La plantilla del Fraikin va poder fer una ràpida incursió turística a la ciutat, després de la victòria

Un cop a l'exterior, temperatura fresca però suportable (0 ºC), la qual cosa es pot considerar una gran sort vista l'experiència anterior a Bielorússia (-22 ºC) fa 3 temporades.

Arribada a Rússia sense entrebancs

Sortir de Granollers un dissabte al matí, a les 10:45, no fa efecte que sigui per anar a jugar un partit de Copa EHF a Sant Petersburg. Però almenys aquest cop ens vam estalviar una matinada històrica per afrontar aquest desplaçament tant atractiu. L'aperitiu, tanmateix, va ser l'entrenament previ a la sortida, que va fer que la plantilla tambeé s'exercités al Palau a un horari poc habitual.

Tot i la paperassa prèvia que requereix un viatge a Rússia (sí; encara s'han de fer visats, assegurances, etc.) les coses semblaven en ordre. No obstant això, el primer moment de tensió es va viure quan un jugador de l'equip, ja a la cua de facturació de l'avió, va comprovar que s'havia oblidat el passaport a l'autocar que ens havia dut a l'aeroport: trucada ràpida a Sagalés i, en 15 minuts, el xofer arribava amb el passaport. Tot quedava en un ensurt.

El viatge va ser llarg però plàcid. I l'arribada a Sant Petersburg, tot i el control de passaports, també relativament ràpida. Un cop a l'exterior, temperatura fresca però suportable (0 ºC), la qual cosa es pot considerar una gran sort vista l'experiència anterior a Bielorússia (-22 ºC) fa 3 temporades.

Amb l'ajut d'una treballadora del club local, ens vam dirigir al bus que ens duria a l'hotel. Un trajecte nocturn però que ja ens va deixar pinzellades que havíem arribat a una ciutat històrica i monumental. L'arribada a l'hotel (instal·lat dins del mateix complex esportiu, anomenat Sibur Arena) va suposar retrobar-nos amb la directiva Mireia Cammany, que s'havia avançat al grup principal. Un sopar frugal va ser el preludi a l'intens dia que ens esperava l'endemà.

 

Diumenge, dia de partit... i visites

El toc de diana va ser molt d'hora. A les 10 del matí (2 hores menys a Granollers), l'equip feia un lleuger entrenament per conèixer la pista i a les 11:30 dinàvem. El partit, a les 15 hores, va comptar amb l'agradable visita de 2 exjugadors de la nostra entitat: Atavin i Kalarash. És més, el fill d'aquest darrer va ser rival nostre formant part de l'equip local.StPetersburg-Fraikin

El resultat del partit, extraordinari (22-27), va elevar els ànims de l'expedició. I quina millor forma de celebrar-ho que amb una visita turística a la ciutat que ens acollia. Els indrets d'especial interès (L'Hermitage, l'Església del Salvador sobre la sang vessada, etc.) estaven ja tancats, però només veient-los per fora ja et feia sentir que estaves en llocs, no només bonics, sinó que han passat a la història per la seva transcendència. Així mateix, el riu Neva glaçat afegia les dosis necessàries de grandiositat i bellesa a la nostra vista.

Després de sopar a l'Avinguda Nevski, artèria principal de la ciutat, i prendre un "refresc" ens vam retirar aviat a l'hotel ja que l'endemà tornàvem a matinar i ens esperava un viatge llarg.

La tornada es va fer un xic més pesada que l'anada ja que vam haver de fer escala a Moscou. Així, vam fer un vol d'1 hora i un altre de 4 hores i mitja. Cansats, però satisfets, arribàvem a Granollers a les 5:30 de la tarda. Ja només quedaven 40 hores per tornar a pujar al bus per anar a Logronyo...

 

Jordi Boixaderas [perfil]

Delegat del Fraikin BM Granollers

Adjunt al Gerent

Banner InferiorcatCAT