Hatou Jabby, una de les jugadores destacades del partit | Foto: Xavier Solanas

L'equip vallesà ha sumat dos punts molt importants davant el BM Porriño que l'acosta al somni de la permanència

El partit ha començat molt igualat amb Sonia Enríquez en el set inicial, que reapareixia en un partit amb l'equip després d'estar sense disputar diversos enfrontaments. L'intercanvi de gols ha estat constant, encara que el KH-7 BM Granollers no ha sabut aprofitar bé les superioritats. La intensitat defensiva ha estat clau per al conjunt que dirigeixen Villanueva i Cuesta, que ha sabut parar l'atac visitant. Un set metres parat per Asunción Sánchez, la portera del BM Porriño (min 27), ha permès que l'equip gallec ataqués per anar-se al descans amb una diferència de dos gols (11-13).

Marjo Dedieu anotant un gol | Foto: Xavier SolanasEl KH-7 BM Granollers ha fet una segona meitat pràcticament perfecte. La defensa brillant de les vallesanes ha provocat confusió i desconcert entre el BM Porriño. La grandíssima actuació d'Andrea de la Torre sota pals ha estat determinant per a anul·lar completament l'atac gallec. La intensitat ofensiva ha anat millorant al ritme del cronòmetre, i l'equip de Villanueva i Cuesta s'ha tornat imparable.

La nota negativa de la trobada ha estat la lesió de Marjo Dedieu quan feia pocs minuts que estava al 40x20. Una mala caiguda després de marcar un gol ha fet que hagués de retirar-se en braços del fisioterapeuta. De moment, estem a l'espera de proves per verificar l'abast de la contusió.

Totes les jugadores del KH-7 BM Granollers han fet un partit per a emmarcar, però cal destacar la figura de Hatou Jabby, que ha defensat a un nivell excel·lent i ha anotat quatre gols. Judith Vizuete i Kristina Logvin, que han creat molts problemes a la defensa gallega, han marcat també en quatre ocasions. Anabel Mateo, amb cinc gols, i Sarai Samartín, amb quatre, han estat les més importants del BM Porriño.

El KH-7 BM Granollers suma així dos punts que l'ajuden a fer un pas de gegant cap a la permanència. El partit de la setmana que ve, davant el Vivelafruta.com Esportiu Castelldefels, tornarà a ser important. La moral i les sensacions estan molt altes i el somni està cada vegada més a prop.

KH-7 BM Granollers: De la Torre (17 parades), Ascaso; Vizuete (4), Enríquez, Poo (3), Capdevila, Ausàs (1), Logvin (4), Jabby (4), Sevilla (4), Dedieu (1), Moreno, González (2), Mora, Dopico, Pérez (3)

BM Porriño: Sánchez (19 parades), San Juan; Cacheda, Dapena Andrea (2), Mateo (5), Lopes (1), Samartín (4), Rivas (2), López, Cerqueira, Dapena Alba (2), Terés (4), Mata (1)

Parcials: 3-3, 4-5, 6-8, 8-9, 10-11, 11-13 (descans), 15-14, 16-16, 19-17, 21-18, 23-19, 26-21 (final)