El passat cap de setmana els 2 equips de la base van imposar-se al FC Barcelona: el Cadet A es va imposar a domicili per la mínima (28-29), mentre que l'Infantil A ho va fer al Palau per un ajustat 26-24.

El Cadet A d'Aleix Caussa i Sergi Luis va aconseguir la victòria davant el conjunt blaugrana per la mínima (28-29) i així va poder refer-se de l'empat patit davant el BM La Roca la darrera jornada, després de la imbatibilitat que havien mantingut tota la temporada. L'inici va començar amb molts dubtes i amb una pressió extra, fet que el FC Barcelona va saber aprofitar en els primers compassos de partit, on va agafar una còmode avantatge de fins a 4 gols i es mostrava molt solvent. A mesura que van passar els minuts, els jugadors d'Aleix Caussa van anar trobant-se més còmodes sobre la pista i van aconseguir marxar al descans amb una renda mínima (15-14), que els mantenia de ple en la lluita pel partit.

inf-a

La segona part va venir marcada per una igualtat màxima sobre el 40x20, on les alternances en el marcador van ser constants. "Tot l'equip ha estat partícip d'aquesta victòria" afirma Caussa, i és que 11 dels 12 jugadors de camp van anotar durant el partit. L'equip va tenir la confiança necessària per emportar-se els 2 punts a la pista blaugrana, i això els va permetre portar la iniciativa en el marcador des de el minut 40 i mantenir-lo fins el xiulet final.

L'Infantil A de Ricard Parera i Jaume Masjuan també ha aconseguit una importantíssima victòria davant el FC Barcelona, a la jornada 4 de la 2º Fase de Lliga Catalana que els col·loca líders de grup. El partit començava al Palau d'Esports amb un bon ambient a la graderia, adequat a un partit d'aquestes característiques. Malgrat això, el BM Granollers no va començar amb bon peu el partit i va encaixar un parcial de 0-3 inicial, i el primer gol dels de Parera no va arribar fins el minut 8 de partit. desconocido

El conjunt blaugrana presentava un equip molt potent físicament, i el BM Granollers va saber superar-los amb les seves millors armes, el joc tàctic col·lectiu. El bon treball en atac va permetre trobar els espais entre la defensa tancada que presentava el FC Barcelona. Ja a la segona part, el BM Granollers va recuperar el seu millor nivell defensiu, provocant les pèrdues dels blaugranes, i van aconseguir trencar el partit amb ràpids contraatacs. "La clau del partit sens dubte ha estat la defensa" declara Masjuan, segon entrenador de BMG. En els darrers minuts la igualtat va ser màxima, i dues accions defensives van ser claus alhora de aconseguir el resultat final de 26-24.

Javi López (amb la col·laboració d'Aleix Caussa i Jaume Masjuan)