Kristina Logvin durant el partit davant el Mecalia Atlético Guardés | Foto: Xavier Solanas

L'equip vallesà ha aconseguit, per fi, la permanència matemàtica. Al partit, però, ha caigut derrotat davant el potent Mecalia Atlético Guardés (20-38)

Un altre somni més que es fa realitat. El KH-7 BM Granollers ha aconseguit, per fi, l'anhelada permanència matemàticament. Malgrat perdre davant el Mecalia Atlètic Guardés (20-38), les derrotes en els altres enfrontaments d'aquesta jornada 23 de la Divisió d'Honor Femenina han servit l'èxit. A tres partits per al final de temporada, les pupil·les de Jose Luis Villanueva han aconseguit el seu gran objectiu.

20 - KH-7 BM GRANOLLERS (13+7): De la Torre (11 parades), Ascaso (1 parada); Vizuete (2), Enríquez, Poo (1), Tomás, Capdevila (2), Ausàs, Logvin (3), Jabby (1), Sevilla (1), Moreno (2), González (2), Pérez (6), Dopico, Rojas

38 - MECALIA ATLÉTICO GUARDÉS (19+19): Maestro (8 parades), Rodróguez (4 parades); Cerqueira (4), Egozkue (5), Doiro (5), Barrios (1), Hernández, Guialo (4), Espiñeira (3), López (2), Machado (10), Ferreira (3), Benzal (1)

PARCIALS: 3-2, 6-5, 7-7, 9-12, 10-16, 13-19 (descans), 14-21, 15-24, 17-27, 18-29, 19-33, 20-38 (final)

Hatou Jabby durant el partit davant el Mecalia Atlético Guardés | Foto: Xavier SolanasEl partit ha començat molt igualat, amb un intercanvi de gols constant per part dels dos equips. El KH-7 BM Granollers ha desenvolupat un joc molt dinàmic en atac i ha practicat una fèrria defensa, però les pèrdues de pilota han impedit que pogués desenganxar-se en el marcador. El Mecalia Atlético Guardés ha construït un potent mur defensiu que ha posat nervioses a les pupil·les de Jose Luis Villanueva, forçant en moltes ocasions l'avís de passiu. Amb les pèrdues de pilota i els grans contraatacs de les gallegues (la majoria culminats per Juliana Machado), les de Manu Etayo han aconseguit un avantatge més que suficient per arribar al descans 13-19.

La segona part ha començat com el final de la primera: el Mecalia Atlético Guardés ha demostrat una superioritat important en atac i en defensa, i el KH-7 BM Granollers només ha pogut anar a remolc. Les pèrdues de pilota i el bon fer defensiu visitant ha frenat el bon joc de les vallesanes, que només han pogut sucumbir al gran enfrontament que ha disputat l'equip gallec.

El Mecalia Atlético Guardés no era un rival de la lliga del KH-7 BM Granollers, que ha aguantat amb dignitat i fermesa els primers vint minuts de partit. La següent jornada es disputarà a Màlaga l'enfrontament que pot determinar si les vallesanes opten a la desena plaça de la Divisió d'Honor Femenina. Queden tres finals per acabar de gaudir d'aquesta temporada històrica.