Adrià Figueras, un dels protagonistes de l'encontre d'ahir, fent el llançament a porteria. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin suma la tercera victòria consecutiva de la temporada davant el Fertiberia Puerto Sagunto amb un demolidor 35-20.

El partit d'avui començava en un ambient fred i i un Palau que trigava uns minuts en omplir-se. De la mateixa manera, al joc en pista també costava alguns minuts més dels habituals per entrar de ple en el partit. Una mostra n'ha estat l'estrena de l'electrònic, que no ha arribat fins quasi entrat el minut 3 amb un gol de Javier Terrassó. El primer pels de la casa no trigava gens, i en qüestió de 8 segons Toledo feia el primer pels vallesans.

Poc a poc el partit guanyava ritme i el Fraikin agafava les rendes d'un matx del qual tindria l'avantatge durant tot el que duraria la primera part; amb avantatges de fins a 5 gols en més d'una ocasió. La gran actuació del porter David Bruixola però, no posava les coses massa fàcils a la primera línia del Fraikin. No obstant això,
el bon estat de forma de jugadors com Adrià Figueras i José de Toledo, es mostraven imparables i col·locaven els gols necessaris per a guanyar l'avantatge. Ambdós conjunts arribaven a la meitat amb un favorable marcador pels de la casa de 14-11.

En la represa els granollerins s'apoderaven del tot del partit deixant als valencians molt enrere i amb poca fe a una possible remuntada. El minut 39, el lluminós mostrava un destructiu 23-12.  Les parades espectaculars de Bombom  Almeida, i les anotacions d'un Adrià Figueras que seguia inspiradíssim i el jove Ferran Solé que feia aixecar alguns sectors del públic, no semblaven voler aturar-se. Els de Sagunt, que es mostraven fatigats sobre la pista blava, no semblaven trobar els recursos per frenar un Fraikin no deixava de sorprendre amb un handbol de qualitat i espectacle.

El partit acabava amb un Pol Sastre molt fi sota pals i un Mamadou Gassama que captivava les mirades de tots amb un excel·le 4/4. El resultat final va ser d'un demolidor de 33-20 favorable als catalans. Amb aquest, l'equip suma 2 punts més i n'obté 6 dels 6 possibles durant aquestes tres jornades de lliga disputades fins al moment. Gràcies a tots aquells que us heu traslladat al Palau d'Esports (1.300 persones) per viure en directe aquest gran partit d'un equip que cada dia es mostra mé´s en forma.

Carlos Viver: "Ha sido un partido con mucha efectividad en general y especialmente en ataque" Escolta

Cesar Almeida: "En la segunda parte estabámos especialmente metidos y no fallamos" Escolta

Adrià Figueras: "No esperàvem per a res una victòria tant còmoda" Escolta

35 - GRANOLLERS: Almeida, Teixeira (4), Porras (2), Blanxart (-), Marc Garcia (1), Arnau Garcia (2), Adrià Pérez (1), Adrià Figueras (6), Solé (4, 1p), Cañellas (2), Sastre (ps), Resina (4, 2p), Gassama (4), Puig (-) i De Toledo (5).
20 - PUERTO SAGUNTO: Bruixola, Moral (ps), Sladic (1), Moriñigo (3), Tarrasó (1), Seuf (1), Berrios (-), Corzo (5), Pozzer (3), Nebot (-), Fernández (3), Dukic (2), Piro (-) i Sarió (1).