Les jugadores del KH-7 BM Granollers celebrant la victòria

Les vallesanes guanyen amb autoritat els seus primers dos punts de la temporada, i ho fan a domicili davant un rival directe

El KH-7 BM Granollers ha estat molt superior al Canyamelar Valencia durant 40 minuts de partit. L'inici ha estat marcat per un intercanvi de gols constant: les vallesanes han mantingut una bona defensa i les primeres línies, Carlota Rubio i Jessica Bonilla, i l'extrem Maricet Fernández han liderat l'atac de l'equip que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta. Però un temps mort demanat per les catalanes (min 22) ha facilitat un parcial de 0-5 que els ha permès arribar al descans amb un avantatge clar: 14-18.

El KH-7 BM Granollers en una jugada d'atac (Foto: Javier Furió)La segona part ha estat regida per una gran actuació de tot el KH-7 BM Granollers: ha mostrat un ampli i efectiu ventall de jugades en atac que han descol·locat la defensa valenciana, i a nivell defensiu ha destacat la seva actitud de voler recuperar cada pilota. Andrea de la Torre, a la porteria, ha anat de menys a més i ha acabat amb més d'un 40% d'efectivitat. Judith Vizuete ha estat també imparable des de la línia dels set metres, i la defensa de Hatou Jabby amb Anna Pi ha estat infranquejable. En definitiva, ha estat un partit en què tot l'equip ha destacat i les jugadores han gaudit a la pista.

Judith Vizuete ha estat la màxima golejadora del partit i de la jornada amb 11 gols, i Sandra Pérez i Carlota Rubio n'han anotat 6. Per part del Canyamelar Valencia, Shelia Segura, Patricia Cañavera i Sara Bravo han marcat en 4 ocasions cadascuna.

Aquest ha estat el primer cop d'autoritat del KH-7 BM Granollers: els primers dos punts guanyats, i a més oferint un gran recital d'handbol als aficionats del Cabanyal. La victòria pren importància si, a més, tenim en compte que el rival és directe per als objectius de les vallesanes d'aquesta temporada. La setmana que ve toca tornar a enfrontar-se a un rival dur, el Bera Bera, a les 17h a Can Bassa.

24 - H CANYAMELAR VALENCIA (14+10): Aguas (6 parades), Manjavacas (2 parades); Alonso (2), Amo, Bejarano, Bravo (4), Cañavera (4), Descalzo P. (1), Descalzo E., Esterri (3), Herreros, Mateo (3), Morell (1), Payá (2), Sáenz, Segura (4)

37 - KH-7 BM GRANOLLERS (18+19): De la Torre (17 parades), Ramírez; Bonilla (5), Fernández (3), González (1), Jabby (1), Pérez (6), Pi (1), Poo (2), Rubio (6), Sevilla (1), Torras, Vizuete (11), Rojas

PARCIALS: 3-3, 7-6, 9-8, 12-10, 13-14, 14-18 (descans), 16-22, 17-24, 19-27, 21-29, 23-32, 24-37 (final)