Carlota Rubio durant el partit (Foto: Toni Torrillas)

Un mal inici ha condicionat a les vallesanes davant el líder de la Liga Loterías

El KH-7 BM Granollers no ha pogut superar al potent Balonmano Bera Bera, que des de l'inici ha deixat clar que no volia patir. Les vallesanes han acusat un mal començament de partit al encaixar un parcial de 0-7 (min 8, 1-8), que ha determinat el ritme de l'enfrontament. De fet, el conjunt que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta no ha anotat un gol en atac posicional fins al minut 12 (abans, però, Mireia Torras havia marcat des de la línia dels set metres).

0138El Balonmano Bera Bera ha jugat el seu joc: un mur defensiu impenetrable ha provocat moltes pèrdues de pilota per part de l'esquadra catalana, i ambdues porteres visitants han estat a un gran nivell, amb un 50% d'efectivitat entre les dues. Els contraatacs de les basques també han estat imparables, i el KH-7 BM Granollers ha anat tenint ràfagues d'encert de cara a porteria.

Els gols han estat molt repartits en els dos equips: per part de les granollerines han destacat Hatou Jabby i Clara Poo, amb 4 gols cadascuna. Per part del Balonmano Bera Bera ho han fet Tania Yáñez (8 gols) i Eli Pinedo i Matxalen Ziarsolo (5 gols).

El KH-7 BM Granollers no ha pogut seguir amb les bones sensacions de la passada jornada a causa del mal inici de partit, però minut a minut les jugadores han anat entrant a la dinàmica del joc i han acabat oferint ritme ofensiu, tot i que els contraatacs del conjunt basc han inflat el marcador.

El partit important serà, però, el de la setmana que ve al Palau d'Esports davant el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol, un rival directe per a les aspiracions del grup de Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta.

20 - KH-7 BM GRANOLLERS (9+11): De la Torre (6 aturades), Ramírez (7 aturades); González (2), Fernández, Vizuete (2), Torras (2), Jabby (4), Poo (4), Bonilla (1), Pérez (2), Pi, Rubio, Sevilla (1), Rojas (2)

36 - BALONMANO BERA BERA (17+19): Temprano (9 aturades), Zugarrondo (11 aturades); Etxeberria (2), Menéndez (3), Arrojeria (2), Ederra (2), Martínez (5), Ziarsolo (5), Sans (2), Pinedo (5), Yáñez (8), Ezkurdia (2)

PARCIALS: 1-4, 1-8, 2-9, 4-12, 6-14, 9-17 (descans), 12-20, 15-21, 16-27, 19-29, 19-32, 20-36 (final)