Marc Cañellas a punt de llançar a porteria. Foto: Xavier Solanas (lliga 2014/15)

El Fraikin pateix a Saragossa però aconsegueix esgarrapar els 2 punts

El Fraikin BMG va aconseguir ahir una lluitada victòria enfront d'un BM. Aragón liderat pel veterà Demetrio Lozano que va donar molta guerra fins els final de l'encontre. Tot i la gran igualtat, la immillorable defensa del Fraikin, en especial durant el segon temps, i un desgast físic dels locals que es palpava durant els darrers minuts del joc, van ser definitius per a sentenciar la victòria catalana (32-34).

La primera part es va caracteritzar, en especial, per una bona arrencada dels aragonesos. El pivot Pedro Fuentes aconseguia obrir-se un lloc privilegiat des de la linia dels 7m en més d'una ocasió, mentre que el conjunt vallesà no acabava de definir un inici massa encertat. Això feia que els locals aconseguissin una distància en el marcador de +3 en els primers minuts de partit. Poc a poc però, el Fraikin anava despertant i els de Viver no es deixaven dominar; el bon encert del jove Ferran Solé i del gran Adrià Figueras, que està demostrant un estat de forma espectacular en aquests 4 primers partits, feien que el marcador al final de la primera meitat fos d'un ajustat 19-20.

En la represa, la lluita continuava entre dos equips que ensumaven una possible victòria per la igualtat que s'estava donant a la pista. Ambdós grups estaven endollats, tot i que els de Carlos Viver, despuntaven per mostrar-se excel·lents en una línia defensiva que seria crucial conduir el partit cap al triomf final. El minut 45, un parcial de +3 ajudava a l'equip català a agafar embranzida i, ni un Borja Lancina que va donar molta guerra pels seus, era ja imparable pels visitants. No obstant això, els locals eren capaços d'igualar l'encontre a 30 durant el minut 51. El Fraikin però no abandonava la lluita i els gols que seguien sumant dels joves canells d'Arnau Garcia i Ferran Solé, sumats a una exclusió important del pivot Fuentes, feien decantar la balança cap a la victòria catalana amb un resultat final de 32-34. Un marcador lluitat i merescut per a un equip que havia suat de debò per tornar cap a Granollers amb els dos punts a al butxaca i amb una 4a victòria Asobal consecutiva.

Consulta les estadístiques del partit clicant aquí

32 -ARAGÓN:Julio Rodríguez (Álvaro Fernández, p.s.); Sorli (1), Borja Lancina (7,1p), Linares (6,3p), Castro (-), Vidal (1), Fuentes (6), Demetrio Lozano (5), Toño Cartón (4), Millán (1) i Tuquet (1).34 - GRANOLLERS:De Almeida (Pol Sastre, p.s.); Teixeira (2), Porras (2), Blanxart (-), Marc García (1), Arnau García (2), Adriá Pérez (3), Figueras (8), Solé (6,4p), Cañellas (4), Puig (-) i Toledo (6).