Anna Pi anotant un gol (Foto: Xavier Solanas)

L'equip vallesà ha sumat una gran i important victòria i torna ha demostrar que aquesta temporada donarà molta guerra a la Liga Loterías

Les grans defenses guanyen grans partits. Els dos punts que ha sumat avui el KH-7 BM Granollers han estat a base de força, disciplina i esperança. En un enfrontament irregular, on el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol s'ha imposat a la primera part, la fe de les pupil·les de José Luis Villanueva i Robert Cuesta ha estat cabdal per a capgirar el marcador i aconseguir una victòria importantíssima.

La primera meitat ha estat dominada per un intercanvi de gols per part d'ambdues esquadres, en què els dos conjunts s'han anat alternant el domini al marcador, però que no ha superat els tres gols. El KH-7 BM Granollers ha mostrat un potent mur defensiu, però en atac les seves oportunitats s'han esvaït amb les grans actuacions de la portera andalusa Sonora Solano, que ha acabat aquest primer temps amb un 50% d'efectivitat.

Alba Sevilla ideant una jugada (Foto: Xavier Solanas)La segona part, però, ha estat totalment diferent: el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol ha començat anotant i dominant el marcador per tres gols (min 31, 12-15), però una grandíssima defensa de les vallesanes i un encert superior de cara a porteria ha permès que l'equip que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta capgirés el resultat, i ha deixat al conjunt visitant quinze minuts sense anotar (min 45, 19-15). Aquesta renda de quatre gols ha permès al KH-7 BM Granollers jugar a plaer, tot i que el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol no s'ha rendit en cap moment. La defensa, de nou, ha provocat moltes pèrdues de pilota de les andaluses, i una bona actuació d'Andrea de la Torre sota pals (amb un 50% d'efectivitat en la segona meitat) ha frenat les expectatives de les visitants. Les exclusions, en moments de nervis, també han fet mella sobre l'esquadra rival.

Amb aquesta victòria el KH-7 BM Granollers suma dos punts molt importants. És la cinquena jornada, però el Clínicas Rincón Málaga Costa del Sol és un rival directe a la Liga Loterías, i l'equip vallesà lidera ara el grup d'equips que es jugaran la permanència i el descens ja és a quatre punts. Cada partit és important i cada punt, or: el sènior femení ha regalat un gran espectacle als més de 600 espectadors que avui han vingut al Palau d'Esports de Granollers.

23 - KH-7 BM GRANOLLERS (12+11): De la Torre (11 aturades), Ramírez; Bonilla (1), Fernández, González (4), Jabby, Pérez (2), Pi (3), Poo (1), Rubio (1), Sevilla (2), Torras (1), Vizuete (7), Gassama, Rojas (1)

19 - CLINICAS RINCÓN BM MÁLAGA COSTA DEL SOL (14+5): Solano (17 aturades), Fernández; Cuevas, Gutiérrez (4), Jiménez, López, Méndez (2), Mihajlova (1), Mjaerum (1), Moreno (5), Mrkik (2), Puertas, Stroe, Valdivia (4), Vera

PARCIALS: 2-2, 6-5, 8-8, 9-11, 11-12, 12-14 (descans), 13-15, 16-15, 18-15, 19-16, 21-17, 23-19 (final)