Gonzalo Porras esquivant els jugadors del BM Benidorm. Foto: Xavier Solanas

El Fraikin no falla i segueix amb la ratxa de victòries i mantenint-se invictes a la classificació Asobal. Pur espectacle i bon handbol davant un BM Benidorm que patia sobre la pista blava.

El partit començava amb un camp de batalla entre els dos equips sobre la pista del Palau. El francès Brive obria via pels veisitants posant el primer gol en l'electrònic, però el primer granollerí no trigava i el petit dels Cañellas ho feia pels de la casa ràpidament. L'encontre continuava amb un ritme frenètic on el Fraikin ansiava dominar el marcador i, de fet, ho aconseguia amb un parcial de mes 3 que provocava un 6-3 en els 10 primers minuts de joc. Tot continuava molt favorable als catalans, que feien molt mal en atac a un Benidorm que perdia pilotes i no trobava la fòrmula per combatre la intensitat superior que els estava mostrant el Fraikin. L'equip de Viver, es mostrava molt ràpid i molt hàbil en defensa i aprofitava de la millor manera totes les ocasions d'atac i de contraatac. Prova d'aquesta bona dinàmica era marcador final de la primera meitat, que es tancava amb un distanciat 22-13.Jornada5-Bombom

El segon temps continuava del tot favorable per a un Fraikin que s'atipava de gols i mostrava un domini del joc espectacular. Sense donar treva, els catalans seguien amb la mateixa eficiència del principi i el minut 45, els números mostraven un fulminant 28-20. Almeida,  tancava la seva actuació al partit (minut 46) amb unes bones estadístiques del 34% d'eficiència sota pals. El conjunt vallesà al complert brillava per la seva actuació i destacaven en especial la bona distribució de joc que assumia el jove Marc Cañellas, els gols del brasiler José de Toledo, i la bona feina defensiva de Marc Garcia en conjunt amb Álvaro Ferrer. Aplaudiments del públic del Palau baixaven el teló a una jornada de luxe pels granollerins, que havien jugat un partit d'escàndol.

Així doncs, el Fraikin BMG seguia colíder a la taula de classificació Asobal i la propera setmana anirà a Cangas amb l'objectiu de mantenir la imbatibilitat.

Marc Cañellas: "si seguim jugant així, treurem moltes coses positives aquesta temporada" Escolta

Cesar Almeida: "La defensa ha estado increíble" Escolta

Carlos Viver: "Dar la enhorabuena al equipo por una primera parte de cine" Escolta