Guilherme de Toledo sobrepassant la defensa del BM Huesca. (Temporada 2014-15). Foto: Xavi Solanas

El penal aconseguit per Teixeira a 20'' del final no és suficient per aconseguir la victòria i Marcelo marca sobre la botzina firmant l'empat a 29.

L'expedició del Fraikin BM Granollers tornava ahir al vespre d'Osca amb un punt a la butxaca, el del primer empat de la temporada. Després d'un gran domini dels catalanas durant la majoria del partit, i amb uns aragonesos que no van deixar d'apretar l'accelerador en cap moment, l'encontre acabaria sense tenir un clar vencedor produint-se l'empat final a 29.

L'inici de partit venia marcat per uns primers compassos dels de la casa, les pèrdues de pilota condemnaven el Fraikin durants aquest inici del joc  fent que el minut 8 l'electrònic marqués  7-4. No va ser fins el minut 10, amb un gol del jove canell de Ferran Solé que empatava a 7-7 l'encontre, quan els de Viver es centraven del tot en el partit.  El Fraikin, ara sí, retallava la distància i aconseguia posar-se per davant (min 13. 7-9). La bona dinàmica de l'equip granollerí seguia protagonitzada, en especial, pel gran atac de Guilherme de Toledo i del pivot Adrià Figueras. El Huesca, que patia aquesta 5a marxa posada pels de Granollers, canviava, fins i tot la porteria, defensada fins el moment per l'ex granollerí Pejanovic. No obstant això, res impedia als vallesans anar als vestidors amb l'avantatge (15-16).

En la represa, els de Viver sortirien de nou forts en atac, amb gols del brasilé Valadao, que demostrava estar al 100% disputant el seu 1r partit de lliga a domicili i, que donava l'avantatge de +2 al seu equip (15-17). El Fraikin posava la directa i disminuïa la il·lusió dels d'Osca amb avantatges de +2 i +3 gols. A falta de 15 minuts pel final del matx però, els locals aconseguien empatar a 22 i d'aquesta manera, el partit tornava començar per ambdós equips. A deu del final però, la cosa es complicava encara més pel Fraikin en el moment en què els d'Osca s'anteposaven 26-24 en l'electrònic. Els darrers minuts, es vivien a màxima intensitat i amb els nervis a flor de pell a la grada d'un pavelló que animava amb força els seus. El minut 57, el catalans encara aconseguirien remuntar 28-27 gràcies a una parada important d'Almeida seguit d'un gol de Solé per l'escaire. Finalment, el minut 29.40, tot el pes del partit requeia en Henrique Teixeira a l'hora de fer un penal; el gol arribava, però encara hi hauria temps per que Marcelo anotés també pels seus, ho feia a toc de xiulet final i produïnt que el partit es firmés amb l'empat a 29.

El Fraikin BMG, sumava doncs, un punt quedant-se igualment tercer a la taula de classificació, per darrera del Naturhouse (a 2 pts). Sense massa temps de descans, l'equip s'hi torna a posar demà dilluns amb la mirada ja dirigida en l'encontre del proper dimecres, dia en què l'equip de Viver rebrà al Palau al Abanca Ademar de León.L'equip de Rafel Guijosa, que ahir va perdre d'un contra el Teucro (28-27), es sitúa per darrera del Fraikin amb 11 punts i, és per tant 4rt a la taula de classificació.

29 - HUESCA: Pejanovic (P), Cabanas (9, 3.p), Pujol (0), M. Doldan (4) Rochel 4(), Eloy González (1), Novelle (3), Marcelo (5), Nolasco (1), Oier García (2), Diógenes (0), Escribano (0), Arguillas (p.s).

29 - GRANOLLERS: Oliveira (P), Selicani (2, p.2), Blanxart (0), Marc García (1), Arnau García (0), Adrian Pérez (3), Figueras (5), Solé (7, 1.7), Cañellas (3), Resina 0), Valadao (1), Guilherme (7), Sastre (p).