Sandra Pérez anotant un gol (Foto: Xavier Solanas)

Les vallesanes han patit per sumar dos punts molt importants, tot i una molt bona primera part

La situació era idònia per a guanyar: el rival era un dels novells de la Divisió d'Honor Femenina i es jugava al Palau, davant l'afició. El KH-7 BM Granollers ha hagut de lluitar fins al final per a endur-se els dos punts, i ha patit més del que s'esperava a la segona meitat.

Kaba Gassama durant el partit (Foto: Xavier Solanas)

El partit ha començat amb una clara superioritat de l'esquadra que entrenen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta: amb un parcial de 9-1 (min 19, 10-3) ha marcat distància al marcador i semblava que aconseguiria una victòria fàcil, i ha jugat a plaer. Les protagonistes han estat, sens dubte, Miriam González (que ha anotat 7 gols durant aquest primers 30 minuts) i la portera Andrea de la Torre, que ha aconseguit gairebé un 70% d'efectivitat a la primera part.

El segon temps, però, ha estat completament diferent: el Jofemesa Oviedo ha arrancat molt endollat, amb molta intensitat defensiva i marcant en totes les accions d'atac. El KH-7 BM Granollers ha baixat els braços durant uns minuts, i només Clara Poo semblava tenir la iniciativa. El rival ha aconseguit posar-se per davant al marcador (min 48, 20-21), però una exclusió a Celia Rojo ha revifat les catalanes que han aprofitat la superioritat per tornar a capgirar el resultat (min 21, 23-21).

Les màximes golejadores del partit han estat Miriam González, del KH-7 BM Granollers, i Aida Palacio, del Jofemesa Oviedo BM Femenino, amb 8 gols cadascuna. També han destacat Nuria Andreu (5 gols) i Judith VIzuete (4 gols).

L'experiència s'ha imposat, finalment, a les debutants, i el KH-7 BM Granollers ha sumat dos punts que valen or. El Jofemesa Oviedo és novell a la Liga Loterías, però també ha demostrat que tenia molta qualitat per guanyar al Palau. Les vallesanes ja tenen 6 punts a la classificació i continuen distanciant-se del descens. La lluita per quedar a la zona mitja de la classificació està molt viva el KH-7 BM Granollers no se la vol perdre.

26 - KH-7 BM GRANOLLERS (13+13): De la Torre (15 aturades), Ramírez; Fernández, Vizuete (4), Gassama (2), Poo (3), Pi (1), Jabby, Sevilla (1), Torras, González (8), Rubio (3), Rojas, Pérez(2), Bonilla (2)

23 - JOFEMESA OVIEDO BM FEMENINO (7+16): Blanco, López (10 aturades); Andreu (5), Martínez (1), Espinola (1), Palacio (8), Álvarez, De las Heras (2), Calzado (3), García, Ordóñez, Hevia, Rojo (3), Nuño

PARCIALS: 3-2, 5-2, 7-3, 10-4, 11-5, 13-7 (descans), 14-12, 16-14, 19-18, 21-21, 24-21, 26-23 (final)