Clara Poo, la màxima golejadora del KH-7 BM Granollers (Foto: Pablo Lozano)

El KH-7 BM Granollers ha patit una derrota contundent a Valladolid tot i el bon inici de partit

El KH-7 BM Granollers afrontava un partit important. La Liga Loterías s'atura fins al gener, i calia acomiadar-la com cal. El rival era el mes complicat: l'Aula Cultural Valladolid, un rival directe. És un equip molt perillós i que estava empatat a punts amb el conjunt que dirigeixen Jose Luis Villanueva i Robert Cuesta.

Andrea de la Torre, durant el partit (Foto: Pablo Lozano)

La primera part ha començat molt bé per a les vallesanes, que amb un parcial de 0:3 han pogut aconseguir una lleu avantatge (min 5, 1:4), però els errors en atac de les catalanes han fet que l'Aula Cultural Valladolid recuperés la diferència i sumés un bon grapat de gols (min 17, 10:5). La bona actuació d'Amaia González de Garibay i les aturades de Lulu Guerra sota pals han impedit que el KH-7 BM Granollers pogués avançar, tot i la intensitat defensiva. Clara Poo ha estat qui ha liderat l'equip en aquest primer temps, però els esforços de les pupil·les de Villanueva i Cuesta han estat insuficients per a marxar al descans amb un marcador molt desfavorable (20:11).

La segona meitat ha començat amb un intercanvi de gol constant, tot i que la gran defensa d'Anna Pi i Hatou Jabby al pivot no ha pogut aturar del tot a un Aula Cultural Valladolid comandat per Silvia Arderius. Les exclusions també han passat factura al KH-7 BM Granollers, que n'ha acumulat fins a cinc en tot l'enfrontament. Les locals han adquirit una avantatge de fins a 10 gols que ha estat pràcticament impossible de remuntar, tot i els esforços de les primeres línies vallesanes. Una última etzibada de l'esquadra que dirigeix Miguel Ángel Peñas ha fet que la diferència al marcador sigui tan àmplia.

Les màximes anotadores del partit han estat Clara Poo i María Prieto O'Mullony, amb 10 gols cadascuna. Per part de les catalanes també ha destacat Judith Vizuete (5 gols), i per l'Aula Cultural Valladolid ho han fet Isabel Calderón (8 gols), i Celia López i Amaia González de Garibay (6 gols).

El KH-7 BM Granollers es centra ara amb el proper partit abans de l'aturada pel Mundial, aquest cas de la Copa de la Reina. La Liga Loterías tornarà al gener amb més emocions i amb un equip que ha demostrat que aquesta temporada lluitarà per fer-se un lloc entre les millors. Diumenge a les 12.30h, a la pista de Can Vinader (Castellldefels), es jugarà la primera eliminatòria de Copa, i esperem que ens vinguis a animar!

43 - AULA VALLADOLID (20+23): Guerra, Muñiz; Álvarez (2), Arderius (3), Casquero, Cifuentes (1), Cossio (2), González de Garibay (6), López (6), Macías (2), Prieto O'Mullony (10), Vergara (2), Calderón (8), Fernández, Viloria (1)

29 KH-7 BM GRANOLLERS (11+18): De la Torre, Ramírez; Bonilla (1), Fernández (3), González (1), Jabby (3), Pérez, Pi, Poo (10), Rubio (3), Sevilla, Torras (1), Vizuete (5), Gassama (2)

PARCIALS: 1-3, 5-4, 8-5, 12-7, 15-9, 20-11 (descans), 24-14, 27-18, 32-21, 35-24, 39-26, 43-29 (final)