fbpx

Andrea de la Torre, animant a les seves companyes (Foto: Xavier Solanas)

La Liga Loterías torna al Palau amb un partit important: sumant dos punts més, les vallesanes seguirien sent un dels equips destacats de la Divisió d'Honor Femenina. Dissabte a les 17h et necessitem!

La màxima categoria estatal femenina torna a Granollers amb un enfrontament intens i important. El grup que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta vol seguir sumant i sent un dels conjunts capdavanters de la Liga Loterías, i dissabte és una bona ocasió per assolir la tranquil·litat necessària per afrontar el que resta de temporada. El KH-7 BM Granollers compta amb els deu punts que ha aconseguit en els deu primers partits.

El KH-7 BM Granollers fent pinya (Foto: Xavier Solanas)El rival de l'onzena jornada és l'Elche Mustang, avantpenúltim a la classificació amb quatre punts. L'esquadra il·licitana ha passat uns mesos convulsos que han acabat amb la destitució del seu entrenador, José Ignacio Prades. Aquest equip era un dels capdavanters de la Divisió d'Honor Femenina (de fet, va ser el subcampió de la temporada 2012/2013), però aquest estiu va perdre molts efectius importants. És per això, doncs, que fins ara ha estat irregular, tot i que segueix mantenint un bon nivell. 

La millor basa de l'Elche Mustang és la catalana Ivet Musons, una de les jugadores més destacades dels últims anys a la màxima categoria, tot i que porta lesionada uns mesos i reapareixerà aquest dissabte. La primera línia israeliana Nitsan Dunay també va estar lesionada a principis de temporada, i en vuit partits ha anotat 25 gols. També destaquen la portera i capitana Llanos Trigueros (que forma part de la selecció espanyola d'handbol platja), la pivot Anna Vicente (que ha marcat 25 gols en deu jornades) i la jove promesa Laura Hernández, la màxima golejadora del grup amb 58 gols.

Dissabte a les 17h l'equip et necessita. El Palau ha de ser el nostre fortí per sumar dos punts importants i seguir creixent. Reprendre la competició després de tantes setmanes sense jugar no serà fàcil, però el tècnic José Luis Villanueva ja va dir en una entrevista: "Nosaltres sabem que, si guanyem, farem un pas importantíssim cap a la salvació definitiva". Som-hi, doncs!

 

 

 

Ariadna Cañameras

Equip de comunicació del BM Granollers

Banner InferiorcatCAT