EL KH-7 BM Granollers acomiada una gran temporada a la Divisió d'Honor

Les vallesanes acomiaden la temporada amb un partidàs que acaba sense premi

El KH-7 BM Granollers ha jugat un gran partit tot i no tenir premi

El KH-7 BM Granollers viatjava a Porriño per acomiadar-se de la Liga Loterías fins la temporada que ve. El rival era de molt prestigi: el conjunt gallec lluitava per mantenir la cinquena posició a la classificació.

Les vallesanes, gràcies a un gol de Hatou Jabby, han encetat el marcador. L'inici del partit ha estat igualat, amb gols per part d'ambdós conjunts. Carlota Rubio ha liderat l'equip català que, amb una bona defensa, ha impedit que el Porriño es distanciés. De fet, un parcial de 0-3 ha fet que l'esquadra que dirigeixen José Luis Villanueva i Robert Cuesta tornés a entrar al partit (min 13, 4-5). Tot i que les locals han aconseguit anotar alguns gols consecutius, el KH-7 BM Granollers no ha deixat que agafessin avantatge i, gol a gol, ha anat donant la cara (min 25, 8-10), el que ha obligat Abel Estévez a demanar temps mort. Les vallesanes han mostrat la seva millor versió durant aquests primers trenta minuts: al descans, l'electrònic ha mostrat una lleu superioritat de les vallesanes davant el conjunt gallec que, recordem, es jugava acabar en la cinquena plaç de la Liga Loterías.

Les vallesanes han sortit dels vestidors amb la mateixa força i il·lusió que tenien abans dels descans. Les pupil·les de Villanueva i Cuesta sabien que podien guanyar aquest partit i no han volgut deixar escapar els dos punts en cap moment. És per això que, durant els primers minuts de la segona part, el KH-7 BM Granollers ha aconseguit mantenir els dos gols de renda que havien assolit en la primera meitat. El Porriño, amb Sara Gil com una de les líders de l'equip, no ha baixat el ritme i ha seguit l'estela de les catalanes.

Però l'empat ha arribat al marcador a l'equador d'aquest segons temps (min 12, 16-16). L'esquadra gallega ha capgirat el resultat (min 15, 18-16), però les catalanes no han volgut donar el partit per perdut: un gol de Clara Po i un altre de Miriam González han tornat a situar l'empat a l'electrònic, el que ha fet presagiar que el final del partit estaria molt renyit. Els gols de Judith Vizuete han mantingut amb vida a un gran KH-7 BM Granollers que, sens dubte, volia acabar la temporada per la porta gran. A falta d'un minut i deu segons de partit (23-22), Villanueva ha demanat un temps mort per intentar remuntar l'únic gol que separava el seu equip del rival. Amb l'exclusió de Nekane Terés, les vallesanes tenien l'oportunitat d'empatar l'enfrontament, però no han pogut culminar la jugada.

El KH-7 BM Granollers ha jugat un autèntic partidàs davant el Porriño, que acaba cinquè a la Liga Loterías. Tot i no haver pogut sumar, les vallesanes tornen amb la satisfacció d'acabar la temporada amb la mateixa autoritat amb què la va començar.

24 - BM PORRIÑO (10+14): Sánchez, Sanjuán; Campos, Cerqueira (1), Costas (3), Dapena Andrea (1), Dapena Alba, Gil (4), Pérez (5), Rivas (1), Samartín (4), Simón (1), Terés (1), Vieira (2), López (1), Martínez

23 - KH-7 BM GRANOLLERS (12+11): De la Torre, Rosalez; Bonilla, Dedieu (1), González (3), Jabby (2), Pérez (1), Pi, Poo (3), Rubio (3), Sevilla (1), Torras (2), Vizuete (5), Gassama (2)

PARCIALS: 2-1, 4-3, 5-5, 8-7, 8-10, 10-12 (descans), 12-14, 13-15, 18-16, 19-18, 20-20, 24-23 (final)

Aquest ha estat l'últim partit de Marjo Dedieu i Andrea de la Torre amb la samarreta del KH-7 BM Granollers. Amb aquest enfrontament, les dues marxen deixant grans detalls de qualitat i demostrant el gran nivell que han assolit amb aquest equip.

El KH-7 BM Granollers tanca una nova temporada a la Divisió d'Honor Femenina, la màxima categoria d'handbol estatal. En el seu segon any, les noies de Villanueva i Cuesta han sumat 3 punts més que l'any passat, tot i que ocupen la mateixa plaça a la classificació (12è lloc). Cal tenir en compte que aquestes estadístiques no acaben de reflectir del tot el gran salt qualitatiu que ha fet aquest grup respecte a la passada temporada.

Gràcies, equip. Gràcies, afició. Ens trobem ben aviat!