Les vallesanes deixen molt bones sensacions al seu debut tot i patir un final dolorós

El KH-7 BM Granollers ha debutat a la lliga demostrant que pot competir amb un rival d'entitat com el BM Porriño (5è classificat l'última temporada), però, malgrat les bones sensacions que ha deixat, l'empat s'ha escapat a l'últim moment amb un llançament de cop franc directe amb el temps exhaurit. Els dos equips, doncs, repeteixen el mateix marcador de l'últim enfrontament que van protagonitzar, a la jornada final de la temporada 2015/16. El partit ha suposat el debut oficial amb el BMG de Jailene Maldonado, Ona Vegué, Paulina Pérez Buforn, Lora Sarandeva, Sara Galamba i Nicole Morales.

L'equip de Villanueva i Cuesta ha anat de menys a més a la primera part. Després d'uns primers parcials en contra (7:4 | min. 10), l'encert golejador de Judith Vizuete (6 gols a la primera part) i Jailene Maldonado (4), combinat amb la bona actuació de Nicole Morales sota pals, ha permès anar capgirant gradualment el marcador, fins arribar al descans per davant (12:14).

La segona part ha començat amb un to erràtic per part dels dos equips, amb diverses exclusions i poc ritme ofensiu. Gallegues i vallesanes, amb les forces igualades, s'intercanviaven el lideratge del partit (14:15 | min. 40; 19:18 | min. 50). Tanmateix, el Porriño ha aconseguit marxar de 3 gols en aprofitar diverses pèrdues de pilota del BMG, cosa que ha obligat a demanar temps mort al tècnic vallesà (21:18 | min. 53). Aquesta aturada ha estat un revulsiu per a l'equip, que ha aconseguit entrar a l'últim minut de partit amb un empat al marcador, gràcies als gols d'Anna Pi i Ona Vegué (22:22 | min. 59). Després d'un ràpid intercanvi de dianes, ha arribat la jugada decisiva en què Sarai Samartín ha transformat un cop franc directe amb el temps exhaurit i ha donat la victòria al Godoy Maceira.

Tot i això, el BMG ha deixat bones sensacions en el seu primer partit, malgrat el regust amarg de l'última jugada. El proper dissabte a les 17:00, debutarà al Palau contra el subcampió de lliga, el Rocasa Gran Canaria, i necessitarà tot el suport de l'afició.

T'hi esperem!

Godoy Maceira BM Porriño [24]: Cacheda, Cerqueira, Costas (2), Andrea Dapena, Alba Dapena (1), Gil (9), Liranzo, Martínez (1), Pérez (4), Rivas (2), Samartín (5), Sánchez, Sanjuán, López, Campo.

KH-7 BM Granollers [23]: Rosalez, Galamba (1), Gassama (1), González, Jabby (1), Maldonado (4), Pérez Buforn (3), Pi (2), Rubio (1), Sarandeva (1), Torras, Vegué (2), Vizuete (7), Morales, Rojas.